2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم ولی نمیخام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 38 پست

من یبار سرما خورده بودم کپسول چرک خشک کن سیفیکسیوم قرص سرما خوردگی و استامینوفن با قرصای میگرن و معدم رو خوردم داشتم میمردم شستشو معده نمیدادن مرده بودم دکترا فک کردن خودکشی بوده

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا قرص های قر و قاطی نخور چون دیگه نمی دونی هر قرص با قرص دیگه قراره چه واکنشی نشون بده! 

یه دختر آورده بودن بیمارستان ، نمی دونم چه قرصی خورده بود!  فقط سه تا قرص خورده بود که خانواده اش بترسونه!  دکتر گفت خیلی بد قرصی خورده، این قرص ها هم الان جذب خونش شده و به سختی می شه کاری کرد! دختره رو بردن ببینند می شه معده اش شستشو داد یا نه!   دختره تو راهرو جیغ می زد که من نمی خوام بمیرم بعد یکدفعه تشنج کرد ، هر چی دکترها آمدن شک بهش بدن برشگردونند نشد و فوت کرد!،

یا ارحم الراحمین
چرا اینجوری دیگ میترسه  چون من بمیرم همه میدونن کار اونه  یه ابرو ریزی کرده ک دلم میخاد ...

ازدواج کن و برو !   یکدفعه خودت دردمند می کنی و بعد فرصت یه ازدواج خوب از خودت می گیری، پشت سرت می گن دختره مشکل اعصاب پیدا کرده !  ارزشش نداره! 

ممکنه قرص زیاد بخوری و کسی متوجه نشه تا زود تو رو به درمانگاه برسونه بعد یه عمر باید با کلیه درد و دیالیز سر کنی! 

یا ارحم الراحمین
نمیدونم  ولی مگ تهش همین نیس؟؟

الان نشستی فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟

خب دقیقا معلومه چرا وقتی یه آدمی زندگی بدی داره علت ش چیه! خب دختر حالا بر فرض زندگی و خانواده ای که توش به دنیا اومدی دست خودت نبوده...

از حالا به بعدش هم دست خودت نیست؟ هیچ کاری برای خودت نمیتونی بکنی؟ حداقل درست فکر کن! درست تحلیل کن! فکر کردی حالا این مشکل رو ازش رد بشی دیگه مشکل دیگه ای توی زندگیت پیدا نمیشه؟ اونقدر مشکلات سر راهت پیش میاد که نگو! دانشگاه، دوست پسر، شوهر، بچه، 

همشون هم یه جورایی ممکنه برات مشکل ساز بشن! میخای محو بشی؟

اگه مشکلی نداری برای چی خودکشی؟؟؟ طلا که پاکه چه منت ش به خاکه! تو اگه مشکلی نداری حداقل تکلیف ت با خودت روشنه. خب اینکارو بکنی که همه میگن پس این آبروریزی درست بوده، باباش حق داشته! 

یه کم درست فکر کن. منطقی فکر کن و تحلیل کن. حالا ۴ روز دیگه میخای شوهر کنی اشتباه انتخاب میکنی، یا دست بزن داره یا خیانت میکنه،  باز میخای نیمه خودکشی کنی؟؟؟

خب قشنگ بشین فکر کن برای آینده ت تصمیم بگیر. تلاش کن حداقل یه ذره خودت راحت تر زندگی کنی!