2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم ولی نمیخام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری دیگ میترسه  چون من بمیرم همه میدونن کار اونه  یه ابرو ریزی کرده ک دلم میخاد ...

نه بجاش برو کار کن دستت بره تو حیبت اولش سخته بعد شیرینی مزش زیر زبونت میاد راحت میشی کسی به ادم معتاد اعتماد نداره پس خرفش باد هواس

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بیین نامزدی بهم نزدی برگشت تموم کن کسی که زود عصبی میشه ایراد دارهالرو برات نمیزاره حلو‌کسی غرورت له میشه و....باباتم اهمیت نده بزار بگن دختر عاقل من عموم معتاد بود دخترش انقدر ریخت و شست حمع کرد کمک کردن الان میکن حیف دختر اخر پدر به خودش اومد براش دختره خونه خرید جهیزیه داد و...

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
حالم بده خواهر  دست خودم نیس همش تو فکرشم

میدونم عزیزم منم چندوقت پیش اونقدر  تو فشار بودم ک میخواستم اینکارو کنم واسه ترسوندن بقیه ، هیچ راه دیگه ای ب ذهنم نمیرسید

ولی الان خیلی خوشحالم اینکارو نکردم

رفتم خوندم دیدم امکان ناقص شدن هست . و زندگیت سخت تر از چیزی ک الان هست میشه باید با عذاب زندگی کنی . علاوه بر این بعد از اون همیشه به چشم یه ادم مشکل دار نکات میکنن و اسم میذارن روت دیگ کسی روت حساب نمیکنه. جدا از اینا هیچی ارزششو نداره جسم نازنینتو داغون کنی و سلامتیتو از دست بدی. شاید دیگ هیجوقت مث قبل نشی خدای نکرده فلج بشی حافظه ت مشکل پیدا کنه کبدت داغون بشه یا خدای نکرده حتی بمیری خیلیا میخواستن اطرافیانو بترسونن ولی مردن

اصلاً سمت این کارها نرو میخوای بگی عاقل تر از باباتی کار یاد بگیر مستقل باش فکر آیندت باش 

با این کارا خدای نکرده اگه هم نمیری ناقص میشی کبدت آسیب میبینه تا آخر عمرت باید داروهای گرون مصرف کنی با این وضع بابات هم میوفتی گوشه خیابون 

آخه نشستی فکر کردی   فکرت رو بزرگ کن مستقل باش 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️