2777
2789
عنوان

از چه قابلمه ای برای پخت و پزاستفاده می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄توضیح میدی پس انقدرمیگن خوبه

مس اگر با غذا ترکیب بشه ، ترکیبات کشنده و مسموم کننده ایجاد میشه ، بخصوص غذای ترش و نگهداری غذا

بخاطر  همین داخلش رو با قلع پوشش میدن که مس تماسی با غذا نداشته باشه  و در نتیجه هیچ فایده ای از مس به غذا نمیرسه 

همیشه هم باید مراقب باشی پوشش قلع کامل و بدون خراشیدگی باشه 

مسمومیت های بی دلیل   مرگ میتونه از عوارض نگهداری غذا داخل ظرف مسی بدون پوشش یا پوشش خراب باشه

اینی که میگن مفیده حرف عوام هست

سالمترین قابلمه ها پیرکس و استیل هستن 

پیرکس خیلی حساسه اگر خیلی سردو گرم بشه امکان ترکیدنش هست 

استیل برای برنج و خورشت عالیه 

فقط برای چیزایی مثل سیب زمینی سرخ کرده , ماهی , کتلت اصلا خوب نیست حتما کنارش باید چندتا ماهیتابه نچسب داشته باشی

وای پس چرا واسه من می‌چسبه هرکار میکنم

ببین همون لحظه که گاز رو خاموش میکنی نمیشه ته دیگ رو درسته درآورد، باید چند دیقه بمونه تا راحت جدا شه، ماهیتابه استیلم جدیدا گرفتم برای تفت دادن گوشت و پیاز و …اما هنوز جرات نکردم یه چیزی مثل کتلت توش درست کنم، البته تو اینترنت خیلی روش های استفادش هست ولی من هنوز کتلت رو تو چدن سرخ میکنم

💚💖