2777
2789

با یکی آشنا شدم .. روزای اول در حد سلام صبح بخیر کلا ساده بود حرفاش یکم ک گذشت و صمیمیت بیشتر شد گفتم تو یه عزیزم هم بلد نیستی ! گف بلدم باید صبر کنی تا دلی خودم بگم !! یکم گذشت جونم عزیزمش شروع شد . باز یهو سرد میشه ! منم دوس نداره نتز پسر بکشم . بنظر من پسره باید بیشتر ازین حرفها به دختر بگه نه دختره به اون .. ولی اون میگه تو چرا توقع داری من بگم تو خودت بگو !! 😑انگار اون دختره من پسر 😑 گفتم باشه خانکمی دلتو بدست میارم😑 بهشم برنخورد 😑 کلا این چ فازیه . از کجا و چجوری اخلاق و قلقشو بدست بیارم ..‌ 

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور این روابط خط بکشید که جزء ضرر نیست 

مگر برا آشنایی ازدواج اونم با اطلاع خانواده و بصورت رسمی....

حالا بیاد بهت عزیزم بگه مشکل حل میشه؟؟؟؟!!!!!

کاربر مرد«إن أدْخَلْتَنِی النّارَ أَعْلَمْتُ أهْلَها انّی اُحِبُّکَ»
خب شاید تو دلش نشستی  اگرم بگه از ته دل نمیگه  پس صبر کن از ته دل بگه

وقتی منو میبینه آی دوستت دارم و ازین حرفا چرا میگه😐

خب اظهار علاقه باید دلی باشه ، هیشکی از تظاهر خوشش نمیاد

پسر هستم...« به یاد داشته باشید که تنها راهی که می‌توانید به طور کامل از عشق در زندگی لذت ببرید این است که تصمیم بگیرید به چیزی «مهم‌تر از عشق» در زندگی‌تان بپردازید »
بدترین کار اینه که ادم بخواد گدایی محبت کنه درست نبود شما این بحثو وسط بکشی نهایت دو سه ماه ادامه م ...

درست میگی . حالا چیکار کنم . حتی از دیروز یه پیام داده چنبتر آنلاین شدم بتز نکردم . فک میکنم بی محلی و کم محلی براشون خوبه لیاقت محبت ندارن