2777
2789
عنوان

دمی گوجه دستورش چجوریه؟

92 بازدید | 4 پست

مرسی 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

دمی گوجه با برنج لنجونی

برنج میشوره میرز قابلمه یه بند انگشت اب میریزی گوجه ها رو خرد میکنی میریزی روغن ونمک میزاری قل بخوره بعد دمی بزار 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پیاز رو میزاری سبک بشه بعد بهش زردچوبه و فلفل ونمک میزنی خوب که سرخ شد گوجه بهش اضافه میکنی و میزاری بپزه و گوجه هاهم سرخ بشن بعد برنج رو میریزی مثلا دوتا پیمانه برنج و از همون پیمانه برنجتون دوتا پیمانه اب میریزی روش زیر گاز رو زیاد میکنی اب جوش بیاد بعد کم میکنی و درش رو میزاری تا ابش جم بشه و میزاری ۲۰ دقیقه دم بکشه 

هواست باشه شور نکنی 😂🤦🏻‍♀️