یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من موهام الان پرن خداروشکر و تا زیر شونم اما خوراکم بود این مدل مو چندسال میکاپ زیاد جواب نم ...
واسه کم پشتی نبود. چند بار مدل زدم. هی کوتاه تر شد.آخرش هوس کردم از ته بزنم. روسرس رو واسه این میگم که زود از روی سر لیز می خوره. همه نگاه می کنن. لباس شب چی؟ دوستام میگن تیپ اسپرت خوبه. به نظرم پیرهن خوبه. همه فکر می کنن موهات کوتاه باشه باید تیپتم پسرونه باشه. هنوز کوتاه زنونه خوب جا نیفتاده. توی سایت ها هم در موردش خیلی کم هست
واسه کم پشتی نبود. چند بار مدل زدم. هی کوتاه تر شد.آخرش هوس کردم از ته بزنم. روسرس رو واسه این میگم ...
همون اسپرت
من هیچوقت پسرونه نپوشیدم تیپای مشکی سفید و لش
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اتفاقا موی کوتاه اینجوری با پیرهن شب مجلسی بسیار دیدم و واقعا هم شیکهههههه و با کلاس . مبارکت عزیزم . اصلا لازم نیست فقط اسپرت بپوشی مجلسی هم باهاش قشنگ میشه . میکاپ هم چه ساده چه غلیظ میاد ببین خودت چی دوس داری البته من نظرم اینه غلیط بهتره چون مو مدل خاصی نداره. آرایش غلیظ باشه که جذاب و جلوه بگیره آدم. گوشواره های خیلی بزرگ یا گردنبند های بزرگ با موی کوتاه عالیه
اتفاقا موی کوتاه اینجوری با پیرهن شب مجلسی بسیار دیدم و واقعا هم شیکهههههه و با کلاس . مبارکت عزیزم ...
دقیقا همینو دوست دارم و موافقم باهات اما بعضیا میگن خیلی بولده. راستی اگه خواستی کوتاه کنی یهویی نزن.ممکنه یه دفعه حالت بد بشه. من چندبار هی کوتاه و کوتاهنر کردم وقتی پسرونه شد دلم اومد با ماشین بزنم. اگه موهات بلنده اول کمی کوتاه کن ببین خوشت میاد یا نه.
اره خیلی قشنگ میشه منم چند روز دیگ شاید اینجوری زدم
اگه خواستی کوتاه کنی یهویی نزن.ممکنه یه دفعه حالت بد بشه. من چندبار هی کوتاه و کوتاهنر کردم وقتی پسرونه شد دلم اومد با ماشین بزنم. اگه موهات بلنده اول کمی کوتاه کن ببین خوشت میاد یا نه.
ولی چارخونه و پیرهنای کوتاه مردونه و مانتوهای کوتاه جذابه