2777
2789

بچه ها من کنکور تجربی دارم فقط فصل تابع و مباحث پایه مثل معادله نامعادله قدر مطلق و جز صحیح رو چند ماه پیش خوندم 

الان تو این مدت باقی مونده چیکار کنم درصدم بالای بیست و پنج برسه

از کلیپ استفاده کنم ؟ چه استادی ؟ خودم بخونم ؟ اصلاچطور از چه منبعی تست بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بخونم کارسازه ؟؟؟ اخه میگم شاید تو فیلم نکات تستی گفته شه که سریع تر تستو حل کنک

اتقاقا اصلا ریاضی نکته تستی نداره گول نخور ، و اینکه انقد ک تو از تست یاد میگیری تو فیلم این همه نکته گنجونده نمیشه

مبحث تابع خوبه ، مشتق هم بخوندحتما ، مثلثات هم بخون ، مبحث کم بخونی یهو میبینی از همونا سوال سخت میا ...

کتاب خیلی سبز جامع دارم 

از اون درسنامه بخونم اوکیه؟؟ یا پی دی اف کتابای دیگه رو دانلود کنم بخونم بعد تست بزنم

شما تازگیا کنکور دادی؟ اگه اره میشه بگی چند درصد زدی ؟

کتاب خیلی سبز جامع دارم  از اون درسنامه بخونم اوکیه؟؟ یا پی دی اف کتابای دیگه رو دانلود کنم بخ ...

من ۴ سال پیش کنکور دادم عزیزم من رشتم تجربی بود پشت کنکور موندم کنکور ریاضی شرکت کردم

کتاب خیلی سبز جامع دارم  از اون درسنامه بخونم اوکیه؟؟ یا پی دی اف کتابای دیگه رو دانلود کنم بخ ...

من تا پارسال مشاور کنکور بودم کتابارو میدونم کدوم خوبه آره خیلی سبز درسنامه ش خیلی خوبه میتونی درسنامه رو ازش بخونی تست از گاج حل کنی یا از خودش زیاد تفاوت ندارن ۸۰ درصد محتوای کتابای تست مشترکن