2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون مرتب بهتون دروغ بگه

475 بازدید | 25 پست

چکارمیکنید؟ راجع به مسائل ریزودرشت تو زندگی واین دروغا اینقدرماهرانه باشن که سخت بفهمید که کدوم حرفش دروغه کدوم راست.والبته اونقدر مهم هم نباشن که بخواید طلاق بگیرید وبچه هاتونو بی پدرکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من شوهرم گفت جمعه رفتم فلان جا اما شک دارم از اونورم چون مای ایرانسل رو گوشیش چک کردم تماسمشکوک همدنداره نمیدونم دیگه 

ازخدا میخوام اگر خیانت میکنه برام رو بشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
یمدت دزه محبتتو یکم زیادکن ببین بازم همینه یا چی دیفالتشونه روزی دو سه تا دروغ بگن دوس دارن😐😂

آخه من خودم اصلا دروغ نمی گم درک نمی کنم چراباید آدم اینقدر بی شخصیت باشه دروغ بگه

از مشاور کمک بگیر  چون اگه بهش مستقیم بگی قبح اش براش میریزه و راحت تر دروغ میگه

تاحالا همش مچشو گرفتم به رخش کشیدم دعواکردیم تعهد داده دیگه دروغ نگه ولی بازم میگه موضوع دروغهادرحدخیانت نیست ولی خب ناراحت کنندست که بفهمی بازیت دادن باحرفهاشون

منم نمیدونم چه لذتی داره  ولی خودمم تجربه کردم 😐 در کمال نا باوری دوس دارن اینکارو

من اگر دروغ بگم خیلی حالم بده همش فکرمیکنم طرف مقابل بفهمه آبرو برام نمی مونه براهمین اینکارو نمی کنم موندم چرا شوهرم براش مهم نیست آبروش پیشم میره بافهمیدن دروغگوییش