2777
2789
عنوان

کیا بعداز عمل تامی تاک حامله شدن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا انقدر حساس نباش و به هر چيزي باور نكن  من پزشك نيستم اما پرستارم نهايت تا ١ سال بارد ...

خیلی ممنونم از جوابت دلگرم شدم واقعا ناراحت بودم سرایت موضوع امروز از کسی شنیدم که بهم گفت بچه نمیخواسته عمل کردی گفتم چه ربطی داره گفت دیگه نمیتونی و … کلی منو ترسوند از ظهر تاالان همش توفکربودم و پشیمون از عمل

خیلی ممنونم از جوابت دلگرم شدم واقعا ناراحت بودم سرایت موضوع امروز از کسی شنیدم که بهم گفت بچه نمیخو ...

نه عزيزم ،نگران نباش،آزمايش هم بده ٢-٣ ماه بعد عمل ،كمبودهاتو رفع كن،ان شاء الله هر چي به دلته برات پيش بياد 

نهایت تا دو سال بعد از عمل میشه باردار شد،دکتر میپرسه آیا قصد بارداری داری یا نه،اگر بله که عضله رو نمیدوزه

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
خب اول هرچندتا بچه ک میخاستی میاوردی بعد اینکارو میکردی تاثیر گذاره.بعدش باردار نشی بهترا

آخه من بعداز سزارین شکمم کوچیک نشداصلا و کمردرد داشتم بخاطر شکم بزرگم و افسرده‌ شده بودم قبلشم خودم چاق بودم واسه همین عجله کردم انگار

عزیزم من هفته پیش کسی رو دیدم که بعد از ابدو باردار بود و شش ماهه ظاهرا هم اکی بود نگران نباشید مشکل ...

ممنون از جوابت دلگرم شدم نمیدونی بعدچندسال باردارشده بود؟

اصلا از من سوالی نپرسید و عضله هارو دوخته واسم 

شما که نمیخوای حالا باردار بشی،زمان بده مدتی از این عمل بگذره،حل میشه.

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
قبلش ی تحقیق میکردی.بنظرم بعدش باردار بشی همش بر باد میره 

اره متاسفانه هیکل خراب میشه ولی من خیلی چاق بودم عمل واجب بودم الان خواهرخودم لاغربود و شکمش تخت بود بعداز زایمانش بازم شکمش تخت شد گفتم شاید منم اونطوری بشم لااقل

من قبل بچه شکم بزرگی داشتم بعداز سزارین دیگه شکمم افتاده بود رو پاهام خیلی بدبودم