2777
2789

خانما من الان نزدیک ی ماهه روی دستم دون دون شده اصلا رنگی نداره یا خارش و... اینا نداره از دور معلوم نیست ولی از نزدیک دیده میشه و دستم کشیدنی دون دون ها رو میشه حس کرد اینا از چی می‌تونه باشه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سالی رو دستم دونه های بی رنگ یکم برجسته داشتم نه خارش نه درد هیچی. رفتم دکتر واسه یه کار دیگه دکتر اتفاقی دید گفت زگیله!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من چند سالی رو دستم دونه های بی رنگ یکم برجسته داشتم نه خارش نه درد هیچی. رفتم دکتر واسه یه کار دیگه ...

عه پس برم دکتر پوست چون خیلی کوچولو بودن و اصلا معلوم نمی‌شدن فکر نمی‌کردم چیز جدی باشن 

حالا شما درمان کردین ؟ اگه آره  چطوری ؟

عه پس برم دکتر پوست چون خیلی کوچولو بودن و اصلا معلوم نمی‌شدن فکر نمی‌کردم چیز جدی باشن  حالا ...

کرایو کردم دوتاش از بین رفت دوتاش نه که باید بازم برم ولی نه پولشو دارم نه وقتشو😂

البته از شما من فکر میکنم اگزما باشه یه چندوقتی مرطوب نگه دار ببین فرقی میکنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
کرایو کردم دوتاش از بین رفت دوتاش نه که باید بازم برم ولی نه پولشو دارم نه وقتشو😂 البته از شما من ...

آها باز مرسی ی مدت کرم اینا میزنم ببینم چی میشه ی جوری مشغول زندگی شدم دیگه به پوست دستم اصلا فکر نمی‌کردم 😂ی ماهه اینا رو دیدم یکم به فکر افتادم 

اگه نوکشون سفیدم هست شایدبخاطر عرق کردنه زودزود بشور ولی یه دکترم برو 

اتفاقا خیلی دستام و می‌شورم به هر چیزی بیرون دست بزنم بیام خونه باید زود بشورم وگرنه لباسامم نمیتونم عوض کنم