2821
2789
عنوان

خیلی عجیب شده زندگیم

253 بازدید | 10 پست

همیشه تو خواب جاهایی میبینم که تاحلا اصلا ندیدم  مثلا یه غار بزرگ که ادما تو اونن انگار خودم اونجا نیستم و مثل یک فیلمه پنجشنبه رفتم قبرستون  همش حس میکنم یکی چند بار از بغلم رد شد اخه اونجا یکی تازه مرده بود (یعنی چهلمش رو نگرفته بپدن و جوون بود رفتم کنار قبرش  از اونموقع اینجوری شدم  ) باز امشب یه خواب بعد دیدم که جریانشو تاپیک قبل گفتم یا مثلا کسیو که دوست داشتم از من دور بود هر وقت میخاست بیاد شهرمون خوابشو شب قبلش میدیم  اما الان دوستش ندارم دیگه نمیبینم اما یه اتفاقایی میفته که حالمو بد میکنه به خصوص این چند روز مثلا سابقه نداشت این همه شبا بیدا بمونم چون خواب بد دیدم نمیتونم بخوابم نه اینکه هنوز ترسیده باشم ولی سرم درد میکنه به شدت  انگار حالت بختک بهم دست داده بود

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

جن زده شدی

قران زیاد بخون

تو مجالس روضه اهل بیت ع شرکت کن

زیارت عاشورا بخون هر شب و حتی شده چند قطره اشک بریز 

اسپند کندر زیاد دود کن

مدام چهار قل بخون به خودت هااا کن

از خدا مدام بخواه کمک کنه بهت و استغفار کن صدقه بده به فقیر بخواه ازش برات دعا کنه

جن زده شدی قران زیاد بخون تو مجالس روضه اهل بیت ع شرکت کن زیارت عاشورا بخون هر شب و حتی شده چند ...

😧😧😵 تاپیک قبلمو خوندی اره خودمم همین فکر میکنم مامانم همیشه میگه چون  هنوز سنی ندارید و روحتون پاکه نباید بیاید قبرستون اما گوش ندادم اومدم دیوونه نشمم😬

بعد ی مدت ب لطف خدا درست میشه همه چی  غروب به بعد کسی نباید بره قبرستون یا کنار دریا مشکل ماو ...

نزدیک غروب ساعت 6:30بود 

درست میشه ب لطف خدا  همون کارا ک‌گفتم انجام بده ب اضافه دعاهای مفاتیح حرز رقیه این چیزا

ممنون عزیزم