2821
2789
عنوان

ترشی انبه

926 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شبتون بخیر،اونایی ک حرفه ای هستن تو ترشی انبه بیاین بگین چطوری هستشو جدا میکنید و خلال خلال میکنید خیلی هسته سفتی داره من ب سختی تونستم نصفشون کنم دستام درد گرفتن اگ قلق خاصی داره بیاین بگین 

درست نکردم 

فقط یه بار خوردم مزه ی بهشت میداد

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

انبه ها میخوای کامل بزاری 

یا کوچک کنی؟

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انبه ها میخوای کامل بزاری  یا کوچک کنی؟

میخوام خلالی کنم ینی خلال کردم ولی چون بازم میخوام درست کنم و این سری خیلی اذیت شدم سر خلال کردنشون گفتم اگ قلقی داره ک من نمیدونم بگن

سلام عزیزم انبه الان هسته گرفته سعی کن از دور انبه جدا کنی و هسته شو بندازی دور

انبه محلیه خیلی گوشته انچنانی ب تنش نیست بیچاره اگ بخوام هستشو جدا کنم کلا له میشه 

میخوام خلالی کنم ینی خلال کردم ولی چون بازم میخوام درست کنم و این سری خیلی اذیت شدم سر خلال کردنشون ...

از وسط با چاقو ی برش  بزنی راحت در میاد هسته اش

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
انبه ی کال رو فقط ترشی میندازن شربت انبه ی سبز هم خوشمزه است.

جدی ،اخه رنگ ترشیه زرد بود،بوی خیلی خوبی داشت اما واقعا تند بود،پس باید یه ترشیه انبه خوب بخرم،شاید اونکی من خریدم خوب نبوده