2777
2789
عنوان

مشورت درباره همکار آقای بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 47 پست
همه جا همینه خدمات ما انقدر بی ادب بود باسن خانمارو میدید میخندید حرف بد میزد جلوی بقیه رفتم به حرا ...

اینم. یه چیزی در حد خدمات. همکارهای آقامون واقعا با شهصیتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم تا 6 تا امضا جمع کنم 

مطمئنی تا آخرش باهات هستن یا در حد حرف هست جامعه یجوری شده هیچکی حال خودش نداره  

چی بگم دو حالت داره یا شماها تو باند ورابطه نیستین یا خودش تو باند وروابط سازمانی هست خیالش راحته اگه بدونه شما جز دار ودسته کسی هستین گردن کلفت هستین نزدیکتون نمیشن فقط کافیه بدون پشتت جایی گرم نیست میری تو دسته ضعفا وآزار واذیت کردن

مطمئنی تا آخرش باهات هستن یا در حد حرف هست جامعه یجوری شده هیچکی حال خودش نداره   چی بگم دو حا ...

من چند ساله کار میکنم تعداد همکارها بالاست و تقریبا همه ازش مینالن ولی 6 یا 7 تا دوست چند ساله و صمیمی دارم اوناهم از دستش آزار دیدن و مسئله رو جایی نمیگن. ما این شکایت رو دسته جمعی میکنیم. اگر عمومیش کنم شاید امضاها خیلی بیشتر بشه ولی قضیه لو میره و اسامی رو میفهمه