2777
2789
عنوان

شیرازیا

106 بازدید | 8 پست

شهر شما چطوره ؟ برای زندگی . از لهجتون داخل شهر استفاده میکنید ؟ چون اگ استفاده کنید متوجه میشوید شخصی شیرازی نیست .  مثل یکی از شهر ها که اسمشو نمیبرم خواستم زندگی کنم خیلی راحت فهمیدن که من اونجایی نیستم و تو معاملات سرم رو کلاه میذاشتن 

آب و هواش چطوره ؟ خیلی گرمه ؟ امکانات چطور 

کلا بدون تعصب میگید ممنون 

شیراز مهاجر زیاد داره اصلا انقدر که مهاجر توش هست شیرازی نیست برای همینم همه جور لهجه ای می‌بینی 

بحث کلاه گذاشتن هم خوب همه جا خوب و بد داره ولی در کل شیرازی ها اکثرا با غریبه بهتر از خودی رفتار میکنن

گرما هم بستگی داره قبلا کجا زندگی میکردی اگر جنوبی بودی شیراز برات بهشته اما اگه مثلا همدان زنجان یا جاهای سردسیر باشی تیر و مردادش یه کم برات گرم حساب میشه اما غیرقابل تحمل نیست

از لهجه جاهای رسمی استفاده نمیکنیم آب و هوا به طور میانگین معتدله، اخلاق مردم اکثرا نرم و خوبه البته بگم شیراز یه شهریه که مهاجر از اطراف شیراز زیاد توشه برا همین زیاد نمیشه در مورد اخلاق مردمش نظر داد چون اقشار مختلفی توشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اینجا با غریبه ها هم مثل بقیه رفتار میکنن من رفتم شهرایی که تا میفهمن مسافری خیلی گرونتر همه چیزو بهت میندازن ولی اینجا معمولا اینجوری نیس لهجه هم خب خیلیا هنوز حرف میزنن خیلیا هم بدون لهجه صحبت میکنن هوا هم آره گرمه مخصوصا تابستون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
از لهجه جاهای رسمی استفاده نمیکنیم آب و هوا به طور میانگین معتدله، اخلاق مردم اکثرا نرم و خوبه البته ...

اسمت رو نوشتی بارون . یاد بارون اوفتادم . مثل شمال بارندگی خوبی داره ؟ یا در حد متوسطه

اسمت رو نوشتی بارون . یاد بارون اوفتادم . مثل شمال بارندگی خوبی داره ؟ یا در حد متوسطه

نه زیاد بارندگیامون خیلی کم شده قبلا بهار پربارونتری داشتیم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!