2777
2789
عنوان

مهمان امشبمون

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عزیزان هم دعا کنید: @ریحانه1374     @راپونزل2023     @کاربریپاکشده ...

وای خیلی ممنون خوشحالمون کردین 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

وای خیلی ممنون خوشحالمون کردین 

خواهش میکنم 🙏

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

عزیزم آبرومون رفته توروخدا برامن دعاکن ،به خاک سیاه نشستیم،به آقا بگو تنها امیدم اهل بیتن، بگو نمیتونم ناامید شم، نمیتونم، کمرم شکسته،نمیتونم قد راست کنم، بچم شیرخواره س ، آقا یه نگاه کن ، قلبم داره میترکه  کمک کن جان مادرت

..........
عزیزم آبرومون رفته توروخدا برامن دعاکن ،به خاک سیاه نشستیم،به آقا بگو تنها امیدم اهل بیتن، بگو نمیتو ...

امام حسین نگاهش به تو و‌زندگیت هس مطمئن باش کمکت میکنه 🌹

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

براظهور...

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

توروخدا به شش ماهه ش قسمش بده داغونم، بچم شیرخواره س، بگو امیدم به شماس شفاعتم کنید

من الان تو خلوت کنار پرچم ابا عبدالله برات زیارت عاشورا میخونم و قسمش میدم حواسش به تو و‌زندگیت باشه🌹

توروخدا به شش ماهه ش قسمش بده داغونم، بچم شیرخواره س، بگو امیدم به شماس شفاعتم کنید

عزیزم برات زیارت عاشورا خوندم وسجدش بروی پرچم کردم ودعات کردم امیدوارم دعام بگیره حال خودت و زندگیت خوب بشه

من الان تو خلوت کنار پرچم ابا عبدالله برات زیارت عاشورا میخونم و قسمش میدم حواسش به تو و‌زندگیت باشه ...

چقدر مهربونی، همه امیدم امام حسین وامام رضاس، خودمم به دلم افتاده بااینکه ازنماز واینا دورافتاده بودم دیشب نماز حضرت زهرا خوندم، کاش معجزه شه برام

..........