2777
2789

از خودم بگم براتون که اکثریت میگن جذابی و زیباولی تابحال خاستگاره درست و حسابی نداشتم یعنی خاستگارای درب و داغون ، باهرکسم دوست شدم قصد سو استفاده داشتن و منم بیخیالشون شدم و کات کردم ...الان حس میکنم خیلی تنهام دوست دارم ینفر بهم محبت کنه یه مردی بهم توجه کنه دوسم داشته باشه برم مسافرت ،روزهای جوانیم داره تو خونه میگذره (درس میخونم و رشته خوبی دارم)ولی اینو بگم به دلم موند یه مردی دوسم داشته باشه _هیچ دوست دختری ندارم هیچ جا نمیرم تفریح و دلم گرفته _۲۵ سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دوست دختری نداشتی واتتتت؟😐💔

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

امیدت به خدا باشه 

منم خواستگاری نداشتم‌تا ۲۶ 

یه وقتایی تو دلم‌میگفتم‌من ک این همه سال دانشگاه رفتم‌کار کردم چرا حتی یه نفر از من‌خوشش نمیاد 

با همسرمم تو دانشگاه اشنا شدم سر کارای پایان نامم 

در کل سعی کن خیلی تو محیط های مختلف قرار بگیری 

محیط تحصیلی ادبی  دوستانه و ...

مثلا کلاس نمایشنامه نویسی کلاس شاهنامه خوانی ....

حتما یه جا مشغول به کار شو ..

خب دوست دختر ندارم ک دخترونه جمع شیم دورهم یا بگردیم دلم واشه 

شام چی خوردی؟😐

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
شام چی خوردی؟😐

مگه میشه دوست دختر نداشته باشی حداقلش یدونه همه دارنننن