2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگار خوبی تابحال نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 17 پست

آخه چون اخلاق نداری عفت کلام نداری ...شعور نداری....همه اینا چی میشه؟بااونیم ک ازدواج کردی با ۱۶سال اختلاف همونم سرکارت می‌ذاره ...بهت خیانت میکنه میدونی چرا؟چون کل زندگیتون ریختی نینی سایت بدبختی کسیم حرف میزنه درحد لایق خودت جواب میدی ....توباید بری روخودت کارکنی ک سر کارپرتت نکنن بیرون باهات خوب رفتار کنن وگرنه زن و دخترای دهن پاره رو هیچکی دوست نداره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدی زیر پست من شر و ور گفتی فکر کردی تمومه؟ ب خدایی واگذاری کردم بیشتر ازحدتصورت فکرکن مجازیه هرچی بگی بری تموم! توفیق بین احترام حرف زدن مخاطبتو با دهن گشادی اشتباه گرفتی ....اینقدر بهت بافحش و تحقیر حرف زدن و انگ دخترنبودن بهت زدن ...همونا رو عقده می‌کنی رو مردم .خدابه دادنت برسه