2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری تروخدا اگر بلدین کمک کنید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجیرلواشک کره آب جوش ناشتاباگلاب بخور خاکشیروبریزتواب جوش سردشدبخوربعدگیلاس زردالواسفناج گردوایناخیلی خوبن بایدببینی کدومش به بدنت میوفته

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
اوف چه زجر ها نکشیدم 😩من اش میخوردم خوب بودم برگ زردالو ازین ترش مزه ها تو اب خیس میکردم با اب میخو ...

با نمک میخوردم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

وای انقدر بده همش تهوع دارم روده هام درد میکنه میل ب غذا ندارم بدتر از همه شکمم اینا باد کرده

طبیعیه... اب داغ هم موثره وقتی تو دسشویی بودی اب گرمو باز کن بزار ب خودت . 

وای انقدر بده همش تهوع دارم روده هام درد میکنه میل ب غذا ندارم بدتر از همه شکمم اینا باد کرده

دمیترون میخوری برای تهوع؟؟؟

قطعش کن، یبوست تموم میشه!!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

انجیر رو هر روز بخور

چند تا دونه ابجوش بریز روش،چند ساعت بمونه با آبش بخور

آلو خشک هم همین طور خیس کن بخور

آب جوش رو هم بزار کمی خنک شه در طول روز دو سه لیوان بخور و تو خونه راه برو 

به غذات دقت کن ببین چی میخوری یبوست میگیری