2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

267 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امروز رفتم سنو گفت یه کیست ساده تخمدان دارم 7سانتی ،خیلی. وحشتناک درد دارم گفت قرص مسکن دادن گفتن برا دردش بخورم ،یه قرص دیگ دادن از روز اول پریودی بخورم ،دکتر گفت قرصات یه ماهه مصرف کن شاید از بین رفت گفت کیست زیر 10عمل نمیکنم هنوز امید هست با قرص از بین بره چون ساده هس ،درمان خانگی سراغ ندارین تو رو خدا راهنمایی کنید از درد دارم میمیرم 

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرمون همین یه دکتر رو داره اون از شهربالایی اومده 

نمیتونی بری یه شهر دیگه؟ حداقل مرکز استان....به خاطر درد کشیدنت میگم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

عرق رازیانه رو بگیر عالیه عالیه صبح ها ناشتا نصف لیوان عرق رازیانه رو با نصف لیوان آب مخلوط کن بعدش بخور هر روز استفاده ک هم کیست رو درمان میکنه هم پریودی رو منظم میکنه 

اینو یکی از کاربرا به من گفت انجام بدم مشکوک به کیستم هنوز دکتر نرفتم 

نه اصلن نمیتونم بشینم چون پریودی نزدیکه ،بعد پریودی میرم

آی آی فهمیدم چیو میگی عین یه بادکنک باد میکنه با دستم حسش میکنی درد تخمدان بدترین نوع درد

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
آی آی فهمیدم چیو میگی عین یه بادکنک باد میکنه با دستم حسش میکنی درد تخمدان بدترین نوع درد

اره حسش میکنم ،حتی امروز توی تصویر دیدمش دکتر سنو ،با سنو رنگی نشونم دادش خیلی بزرگ بود ،هر چی قرص امپول مسکن میزنم اثر نداره ،فقط کیسه اب گرم یه کم دردش اروم کنه 

اره حسش میکنم ،حتی امروز توی تصویر دیدمش دکتر سنو ،با سنو رنگی نشونم دادش خیلی بزرگ بود ،هر چی قرص ا ...

منم تخمدان پلی کیستیک دارم ماله منم از حالت طبیعی بزرگتر بعضی وقتا قبل پریودی مثل بادکنک باد میکنه

منم تخمدان پلی کیستیک دارم ماله منم از حالت طبیعی بزرگتر بعضی وقتا قبل پریودی مثل بادکنک باد میکنه

منم همیشه کیست دارم ،این چن ماه چک نکرده بودم رشد کرده بود