2777
2789
عنوان

دردم را با که در میان بگذازم

183 بازدید | 20 پست

خیلی دلم گرفته از دست شوهرم .

اصلا فک میکنم باید از هم جدا بشیم .ولی دوتا بچه دارم دومی الان 4ماهشه . دلم براشون میسوزه . 

هیچ عشقی بهم نداریم فقط برای اینکه جراتش رو نداریم داریم زندگی میکنیم . حتی رابطه زنا شویی خوبی هم نداریم فقط برای گذران زندگی ...

کاش جراتش رو داشتم . 

هیچ وقت احترام نمیزاره بهم . تا عصبانی بشه به درو دیوار فحش میده که در حقیقت به من فحش میده . میگم بهش اگه الان مامانت هم بود همین رفتار رو باهاش میکردی . حتی وقتی بچه مریض میشن میبریم دکتر تو ترافیک گیر میکنه میکه ازاین ب بعد خودت بیار من نمیام بعد هم به این و اون فحش میده که در اصل به منه منت میزاره انگار بچه های خوذش نیستن. میدونم اگه مامانش بود اینکار و نمیکرد چون جز خوبی به مامانش چیز دیگه ایی نمیکنه. الانم رفتن خونه مادر شوهر تا مشکل گشای مشکل خواهرش باشن انگاز میتونه مشکل گشا باشه . بدون اینکه نظرمنو بخاد معلوم نیس بیاد . میدونه من تنهایی میترسم و نمیتونم بخابم . ولی مگه من مهمم.

حتی تا الان یه رستوران و کافی شاپی هم نبرده . برده تا دم کافی شاپا ولی تو نرفتیم انقد دم کافی شاپ ها بد و بیراه میگه به مردم پبش خودش عمدا میکنه که من بگم منصرف شدم . دردم را با که در میان گزارم هیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نجاتت بده ان شاءالله

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

عزیز فعلا بچه ات کوچیکه زن زاجی حساب میای

۳سال ب خودت و شوهرت فرصت بده تا بچت از اب و گل در بیاد

بعدم خابتو  بیشتر کن اعصابت راحت تر بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شاید خودت این همه بهش رو دادی 

پسر هستم...« به یاد داشته باشید که تنها راهی که می‌توانید به طور کامل از عشق در زندگی لذت ببرید این است که تصمیم بگیرید به چیزی «مهم‌تر از عشق» در زندگی‌تان بپردازید »

کلا مردای ایرانی خیلی کم حوصله هستن منم حالا آرزوی مرگ می کنم به خاطر استخوان درد شدیدم ۲۰ ساله باهاش درگیرم خوب نمیشم آمپول ضد درد میزنم دکترم زیاد رفتم ۲تا لباس پشمی پوشیدم گرمم نیست 

تو منی یا من تو فقط با این تفاوت من دوسش دارم 

منم خیلی دوسش دارم ولی انقد قلبم رو شکسته و زخمی حسی برام‌ نمونده . حتی اعصاب نگه داشتن بچه هام رو ندارم . دلم برای این دوتا میسوزه که نمیتونم مادر خوبی باشم دارم میشم یه مادر سمی