2821
2789

به نظر شما چگونه با فرد درونگرا خجالتی و یکم مغرور وارد رابطه بشیم چجوری بهش پیام بدم و اینکه آیا دختران درونگرا از ملاقات کردن خوششون میاد یا نه .اگه میشه راهنمایی بفرمایید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ترخدا بهش پیام نده من خودم درونگرام همه میگن متنفرم یکی واسه احوالپرسی زنگ بزنه یا پیام بده حضوری بیشتر ولی حضوریم رفتی بعده ی ربع بیس دیقه بحثو تموم کن اون دس خودش نس اما نمیتونه ادامه بده

خب ب شخصه اگه قرار باشه با کسی ارتباط برقرار کنم ترجیحا طرفو از قبل باید بشناسم

گپ و گفتی باید باهاش داشته باشم

پس بهتره با طرف مقابلتون اول سعی کنید سر صحبت باز کنید هرچند شاید اولش کم باشه ولی به مرور زمان راحت میشه فقط از حرفای بیخود دوری کنید

ایناها عا من خودم درون گرام همه فکر میکنن خودمو میگیرم و مغرورم اما وقتی باهام اوکی میشن میگن در موردن اشتباه فکر میکردیم 😫😂

به شخصه نظرم اینه که با شخص درون‌گرا حرف بزنی نه جوری که اذیت شه، مثلا سوال بپرسی ازش البته نه زیاد. نظرشو بپرسی... اگه حرف میزنه بهش گوش کن قشنگ.‌تو یه جمعی رفتین ازش غافل نشو و...

باید صبور باشی چون وقتی باهات راحت نیستن خیلی کم حرف میزنن ، ترجیحا تو روزای اول قرار نذارید 

دیگه قلقش و باید پیدا کنی ، ببینی به چی علاقه داره 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤