2777
2789

سلام خانما اول بگم من کارشناسی خوابگاهی بودم واوضاع خوابگاه ودانشگاه خوب نبود با اینکه دانشگاه خوبیم هست تو کشور الان رتبم به یه سری از دانشگاه های خوب تهران ومشهد اینا میخوره کسی بوده تهران درس خونده باشه یا کلا شهر خیلی دور؟خیلی اذیت شدید یا خوب بود نمیدونم به سختی راه دورش میارزه یانه شهرمون دانشگاهش منطقه ۲ ورفتاراساتیدشونم خوبه به نظرتون کدوم انتخاب بهتره

من اگه بودم تهرانو انتخاب میکردم حتی اگه اذیت شم چون جای پیشرفت داره

حالا خودتم میخوای بیشتر تحقیق کن و مشورت بگیر ببین به روحیت میخوره یا نه

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم تهرانو انتخاب میکردم حتی اگه اذیت شم چون جای پیشرفت داره حالا خودتم میخوای بیشتر تحقیق ...

مامانم میگه بزن شهر خودمون در خونست اتاق وغذات امادست دیگه قرار نیست اذیت بکشی ولی‌خودم موندم تو دوراهی شما راه دور بودی ؟

مامانم میگه بزن شهر خودمون در خونست اتاق وغذات امادست دیگه قرار نیست اذیت بکشی ولی‌خودم موندم تو دور ...

من امسال میخوام انتخاب رشته کنم اما اگه رتبه یکم بشم شهر خودمو نمیزنم 😂

اها موفق باشید خواستم ببینم اگه هم رشته هستیم چه منابعی میخوندید

من بیشتر جزوه های خودمو خوندم وکتاب‌کنکورهای چند سال اخیر مدرسان روهم گرفتم خوب بود قسمتای مهم وپرتکرار اومد دستم

من امسال میخوام انتخاب رشته کنم اما اگه رتبه یکم بشم شهر خودمو نمیزنم 😂

اولش اینطوری میگی ولی سختی های خوابگاه وشهر دور خیلی طاقت فرساس منم سر لیسانس میگفتم هرجا جز شهر خودم ولی دیگه اخرای ترم ۸ طوری شده بودم میرسیدم خونه باید میرفتم سرم میزدم از بس که اوضاع غذای دانشگاه وفشار دانشگاه زیاد بود بخاطر همین ترسیده شدم 

اولش اینطوری میگی ولی سختی های خوابگاه وشهر دور خیلی طاقت فرساس منم سر لیسانس میگفتم هرجا جز شهر خود ...

میدونم همه ی مشکلاتشو اما اینو هم میدونم که اگه توی شهر خودم بمونم علاوه بر اینکه هیچی نمیشم مشکلات روحیو روانی هم میگیرم

پس ترجیح میدم برم

میدونم همه ی مشکلاتشو اما اینو هم میدونم که اگه توی شهر خودم بمونم علاوه بر اینکه هیچی نمیشم مشکلات ...

اره بابا مهم اينكه سخت نگيري ولي يا اينكه دوستم ميگه يكم مشكلات داره راه دور ولي ادمو ميسازه 

اره بابا مهم اينكه سخت نگيري ولي يا اينكه دوستم ميگه يكم مشكلات داره راه دور ولي ادمو ميسازه 

اره افرین دعا کن برام موافقت کنن خانوادمو ی رشته خوب قبول شم