2777
2789

سلام

دو قلوهای من پونزده ماهشونه وزنشون خیلی کمه (نارس به دنیا اومدن دو کیلو بودن)

یکیشون ۹کیلو و نهصد و پنجاه

یکیشون۷ کیلو و هفتصد و پنجاه

غذا همه چی میخورن طفلکیا ولی تو حجم خیلی کم  کره و روغن کرمانشاهی و بستنی سنتی و آب قلم به غذاهاشون اضافه میکنم

فعالیتشون زیاده چون تازه راه افتادن دائم راه میرن و بازی میکنن

پودر بیبی میل کارن و انترامیل و اینفاترینی سانستول همه چی دادم تاثیر چندانی نداره گاهی پنجاه گرم‌ میره بالا دوباره میاد پایین دندون هم‌ همچنان دارن درمیارن الان سه ماهه وزنشون استپ کرده

چیکار کنم؟

دکتر تغذیه ببر،اما در کل نگران نباش به خاطر راه افتادن بچه هامنم استپ داشتن اما خوب شدن  میگفت کره بریز غذاش،  

اما یه چی بگم حتما دکتر ببر چون گاهی تو بهداشت بیخودو بی جهت ادم را میترسونن،من چند بار پیش اومد ارجاع دادن متخصصکه رشدش کمه  متوقفه،سرش کوچکه وووو.. دکتر میگفت بیخودخیلیم خوبه نگران نباس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرشون دکترتغذیه

بردم بهشون این‌ چیزایی که گفتم رو داده و گفت اگه بعد از سه ماه‌ تغییر نکردن دوباره بیا

چند روز مونده که سه ماه تموم بشه

خیلی غصه میخورم😔

از صبح از ساعت پنج و نیم شیش بیدارم و براشون غذا درست میکنم غذای انگشتی مقوی هر چی که فکرشو بکنی

‌ اولویتم غذای بچه هامه و خودم حتی شده بدون صبحانه و ناهار و شام خوابیدم ولی بازم فکر میکنم بخاطر بی کفایتی منه که کوچولو موندن

😔

دکتر تغذیه ببر،اما در کل نگران نباش به خاطر راه افتادن بچه هامنم استپ داشتن اما خوب شدن  میگفت ...

بردمشون

من اصلا بهداشت نمیبرم نیست طرفمون

هر ماه میبرم پیش دکتر چوبدار از نوزادی تحت نظر اونن

بخدا همه تلاشمو میکنم براشون اطرافیانم به شوخی و جدی بهم‌میگن غذا نمیدی بهشون چرا کوچولو ان 

😔

بردمشون من اصلا بهداشت نمیبرم نیست طرفمون هر ماه میبرم پیش دکتر چوبدار از نوزادی تحت نظر اونن بخد ...

یه نصیحت از من بشنو زور نزن بچه تپل کنی من خودم کشتم برا دخترم که وزن بگیره نمیگرفت هیچ جوره بزرگ شد یدفعه وزنش اوکی شد و همین طور قدش الان باید بگم مامان نخوررررر چاق میشی 😐😐 این نگرانی ها طبیعی گلم ولی بخدا بزرگ میشن اینقدر خوب بشن که باورت نشه فقط الان براشون روغن ام سی تی اویل بخر تو همه غذاهاشون یه قاشق بریز سریع تپل میشن یا به دکترت بگو این روغن چطوریه میتونم استفاده کنم خیلی گرونه و کمیاب

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
یه نصیحت از من بشنو زور نزن بچه تپل کنی من خودم کشتم برا دخترم که وزن بگیره نمیگرفت هیچ جوره بزرگ شد ...

راست میگی گلم؟

بخدا انقدر من و شوهرم غصه ی کوچولویی بچه هامو خوردیم دیگه اصلا خودمونو فراموش کردیم😔

از کجا باید بگیرم این روغن رو؟ فروشگاه ها دارن؟

تهران کجا داره؟

[QUOTE=294119192]یه نصیحت از من بشنو زور نزن بچه تپل کنی من خودم کشتم برا دخترم که وزن بگیره نمیگرفت هیچ جوره بزرگ شد ...[/QUOTE]

گلم فقط داروخونه داره ولی خوراکیه برا بچه های نارس و کم وزن هستش خیلی کم گیر میاد من این روغنه فقط رو دخترم جواب داد بهدا جدی بهتون گفتم اصلا حرص نخورید من چه شبایی که برا دخترم تا صبح گریه میکردم چرا رشد نمیکنه😐😂 الان دارم فکر میکنم خندم میگیره چون از دم یخچال رد نمیشه همش گشنه 😐😐

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
مرسی که گفتین خدا خیرتون بده تن دخترتون سلامت انشاالله🌹❤️

خواهش گلم نگران نباش اینقدر خوب بشن که در یخچال قفل کنی 😂😁😬

کاش میشد بهت بگم غصه نخور و تو گوش،می دادی... ب خودم همه گفتن غصه نخور ولی غصه خوردم بیخودی...

یعنی درست میشه؟؟🥲

مادر بودن خیلی سخته

بچه هام که زودتر از موعد بدنیا اومدن هر بار تو ان ای سیو میدیدیمشون انگشت اشاره شوهرم طرف من بود که عذاب کشیدن بچه هامون اینجا تقصیر توئه😔

خودمم باور کردم که بخاطر بدن بی کفایت من اینجوری شد

الانم با خودم‌ میگن تقصیر منه

همش تقصیر منه…

یعنی درست میشه؟؟🥲 مادر بودن خیلی سخته بچه هام که زودتر از موعد بدنیا اومدن هر بار تو ان ای سیو می ...

نه عزیزم هیچ تقصیری نداری....خواست خدا بود....من دخترم وزن نمیگرفت... راه نمیگرفت....حرف نمی زد....الان نمیتونم جلو دویدنشو بگیرم. نمیتونم جلو زبونشو بگیرم ... بخدا اشتباه محض اینکه بگیم چرا بچمون تپل نیست...

فقط قدش رشد کنه اون مهمه...و زنش خودش ب موقع زیاد میشه

نه عزیزم هیچ تقصیری نداری....خواست خدا بود....من دخترم وزن نمیگرفت... راه نمیگرفت....حرف نمی زد....ا ...

نمیدونم

امیدوارم همینجوری باشه

قدشون فکر کنم نرماله چون دکتر نگفت قدشون کوتاهه فقط واسه وزنشون نگرانم

خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه

انشاالله تنش سلامت باشه❤️🌹