2777
2789
عنوان

چطور با وجود بچه کوچیک خلوت و سفر زن و شوهری میشه داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 23 پست
تو ناراحت اذیت بچه ای و بچه دوم رو آوردی؟!

ما از اول مخالف تک فرزندی بودیم گفتیم یا دوتا یا اصلا نیازیم و از یک‌سال بعد تولد پسرم تصمیم به بچه دار شدن داشتیم بخاطر سنمون هم باید زودتر اقدام میکردیم ولی تا ۴ سالگیش صبر کردیم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
همونم نمیمونه  متاسفانه مامانم سفر طولانی رفته مادر شوهرمم بهانه میاره بچه ات نمیمونه البته که ...

خآنه بازی 

احتمالا اونجا بمونه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره رو بچه پنج سالت کار کنی که تو اجتماع باهاش راحت باشی.چون سختی بیرون رفتن با بچه کوچیک تا ...

از اول ما با این بچه زجر کشیدیم تا الان که بدتر و بدتر شده بخدا عر جور فکر کنی رفتار کردیم و آموزش دادیم و صبوری کردیم

بخدا این بچه خدا هم تو کارش مونده هرکی خرف شمارو زده گفتیم بیا خودت راه حل بده بعد گفته نه بابا حق با شماست

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
۵ دیگه کوچیک نیست  عجیبه...چکار میکنع تو کافه؟

بگو چیکار نمیکنه خواهر من

بخدا گریه ام میگیره بخوام کاراشو بگم

من چهارشنبه رفتیم سفر تا بعد تعطیلات دو شنبه بمونیم

تازه اون‌ شهری که رفتیم‌خونه دوم خودمونه

ولی کاری کرد که دیشب برگشتیم

خآنه بازی  احتمالا اونجا بمونه

یک ساعت میمونه

اونم در هفته یبار نهایت دوبار نه بیشتر که اونم وقتی برمیگرده اونقدرررر غر میزنه و یا با بچه ها نمیسازه و نارحتی میکنه که بعد برگشتش دیونه ام میکنه بخدا

همون یه ساعت نبودنشم از دماغم در میاره

یک ساعت میمونه اونم در هفته یبار نهایت دوبار نه بیشتر که اونم وقتی برمیگرده اونقدرررر غر میزنه و یا ...

حالا تا یکساعتو باهاش مدارا کنید هرچقدر بزرگتر شه بهتر میشه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
مهد که اصلا نمیره وابستگی شدید به خودم داره خانه بازی هم شاید دو سه روزی یه ساعت بمونه اونم وقتی بگر ...

عزیزم خوبه که بچه اذیتت میکنه جرات کردی دومی بیاری.بچه من با اینکه خیلی ارومه جرات دومی ندارم..خداکنه با اومدن دومی اولیت اروم شه

عزیزم خوبه که بچه اذیتت میکنه جرات کردی دومی بیاری.بچه من با اینکه خیلی ارومه جرات دومی ندارم..خداکن ...

واقعا نمیدونم

گاهی میگم اشتباه کردم گاهی میکنم با توجه به سن خودمو همسرم و اینکه با تمام وجود از تک فرزندی بدمون میومد و بچه دوم رو هم میخواستیم کارم درست بوده البته من دوس داشتم پشت سر هم باشن ولی بخاطر اخلاقی که پسرم داشت تا ۴ سال و نیمگیش صبر کردم بعد گذاشتم باردار شم

نمیدونم درست بوده یا غلط ولی اگه یکی دو سال دیگه صبر میکردم هم اخلاف سنی زیادشون بد بود و سن زیاد خودمو همسرم

نمیدونم والا…