2777
2789

منظورم از خلوت کافه رفتن و گشتن و گذار دو نفره است

که یکم حالو هوامون عوض بشه دوتایی کنار هم 

و یا سفری بی دغدغه و درگیری های بچه کوچیک

البته میدونم خیلی ها میتونن حتی با بچه شون به این کارا برسن ولی پسر ما بی نهایت شیطون و از طرفی رو اعصابه رفتار و کاراش 

ما حتی یه روستوران یا فست فود هم میریم غذا زهر مارمون میشه نخورده بر میگردیم

واقعا چالش و درگیری این روزای ما همه اش شده پسر ۵ ساله مون

تاپیک قبلیامم ببینید متوجه میشید…

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بذارش مهد خانه بازی خونه مادربزرگاش

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میشه دوساعت بسپریش به مادر یا مادرشوهر

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

من مخالف سفر رفتن و جا گذاشتن بچه هام

بهرحال بچه دار شدن این چیزارو هم داره؛باید مسئولیت پذیر باشید

ولی کافه و گردش رو میشه رفت؛بچه رو بذارید پیش خواهر یا مادرتون دو سه ساعت و برید بیرون

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

به نظر من بچه شیطون و پرخاشگر باید بفرستی کلاس ورزش تا انرژیش رو اونجا تخلیه کنه و تو خونه خسته باشه نتونه اذیت کنه

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
بذارش مهد خانه بازی خونه مادربزرگاش

مهد که اصلا نمیره وابستگی شدید به خودم داره خانه بازی هم شاید دو سه روزی یه ساعت بمونه اونم وقتی بگرده جیگرمو از غر زدن خون میکنه مادرم هم متاسفانه مدت طولانی سفره مادر شوهرمم نمیگیره البته پسرم بهانه میگیره نمیمونه اونم همین موضوع رو‌بهانه کرده در این مورد هیچچچچ کمکی نمیکنه حتی الان که باردارم و‌۸ ماهمه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
۵ ساله ک دیگه بزرگه  

هر سال میگیم سال دیگه بهتر میشه ولی بزرگتر شده هزار برابر بیشتر زجرمون میده

فقط میشه دوساعت بسپریش به مادر یا مادرشوهر

همونم نمیمونه 

متاسفانه مامانم سفر طولانی رفته مادر شوهرمم بهانه میاره بچه ات نمیمونه البته که واقعا هم نمیمونه