2777
2789

سلام ،طرف حرف من با بعضی از شما محترمین هست ،خووب دکتری گرفتین زحکت کشیدین استاد دانشگاه شدین اقا خدا قوت ولی شما با بقیه ادما هیچ فرقی ندارین همه کجا میرن اخرش؟بله پس بزار من مترجم یا دانشجو وقتی یادت کنیم بگیم عجب انسان عزیز و‌محترمی نه عجب انسان ..... این فضای درس انقد نچسب نکنین سلام کردن و احترام گذاشتن شما به شانتون اضافه میکنه نکنین بخدا زشته اخلاق بد کسیو به جایی نرسونده لطفا در مورد برخورداتون فکر کنین ببینین دوست دارین کسی این رفتار با شما بکنه

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓

ببین اینو میگی ولی وقتی توی جایگاهش قرار میگیری یه سری چیزا رو میفهمی مثلا من خواهرم استاد دانشگاهه من همش میگم سخت نگیر اینطوری نکن اونطوری نکن ولی یه سری چیزا میگه میبینم حق داره اگه منم توی جایگاه اون بودم همین کارو میکردم البته اینم میگم بعضی از استادا واقعا عقده ای هستن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
ببین اینو میگی ولی وقتی توی جایگاهش قرار میگیری یه سری چیزا رو میفهمی مثلا من خواهرم استاد دانشگاهه ...

قربونت برم عزیزم من مترجمم روزی با ۱۰تا استاد حرف میزنم انقد هستن که بخدا عاشق این میشم که روز باشون حرف بزنم ولی وااای از اونیکه دااره عقده هاشو خالی میکنه عزیزم منم فرق عقده ای با ادم سختگیر و پر مشغله را میفهمم ،بخدا دکتری دارم مدیر کروه انقدر مشغله داره ولی انقدر خوب جواب میده ،عزیز احترام واجبه در هر حالتی حتی با سختگیری

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.