2777
2789

من درس زیاد می خونم ولی بازم با این حال هیچ وقت همه درسامو کامل نمیشم شماها چطوری درس میخونین که همیشه ۲۰ میشین ما یه دانش آموز داریم تو کلاسمون محاله هیچ وقت ۲۰ نشه الانم که امتحاناته فکر میکنم همرو خراب کردم همیشه ام صبحانه نخورده میرم سر امتحان هیچیم یادم نمیاد ترم اول خوب بودم معدلم شد ۱۹/۲۲ ولی الان احساس میکنم هرچی امتحان دادم خراب کردم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترم اول همرو ۲۰ دادم ولی الان همرو خراب کردم 🗿🔪

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔

اینده ات تو نمره 20نیست:/من خودم هیچوقت برام مهم نبود الان همونایی که همش20 میشدن برای25صدم زجه میزدن قرص مصرف میکنن...منظورم اینه که روانتو برای چنین چیز ساده ای به هم نریز

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂

همین نخوردن صبحانه خودش اهمیت داره، خوب امتحان دادن فقط صد دفعه خوندن کتاب نیست.

شما باید هم شبش خوب خوابیده باشی، هم صبحانه مناسب میل کرده باشی، هم درگیر استرس نباشی.

در مورد درس خوندن هم، اگر زیاد تلاش می‌کنی و نتیجه نمی‌ده احتمالا یک جای کار رو اشتباه رفتی‌.

و در آخر این‌که خودت رو با کسی مقایسه نکن، شرایط آدم‌ها با هم متفاوته و شرایط ما روی عمل‌کردمون تاثیر زیادی داره. منصفانه نیست خودمون رو با بقیه مقایسه کنیم وقتی که شرایط‌مون هم یکسان نیستن.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.