سلام .من هفته نهم بارداری هستم و یک پسر ده ساله دارم.خواستم بدونم چه طور بهش بگم قراره صاحب داداش یا آبجی بشه؟؟و اگه در مورد اینکه بچه چه طور به دنیا میاد بپرسه چه جوابی بهش بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بارداری اولت براش بگو حسی که داشتی واینکه چقدر اونموقع تنها بودی الان خدا روشکر پسرت کنارته بگو که چقدر روش حساب میکنی بهش فرصت نده بپرسه بچه چطور دنیا میاد اگه سزارینی بودی راستشو بگو من بهشون گفتم بخیه هام خیلی پایینه چون خجالت میکشم نمیتونم نشونشون بدم اگرم سزارینی نیستی بازم همینو بگو بهش بگو دلم درد بگیره میرم بیمارستان دکتر اون قسمت رو میبره از رو لباس جاشو نشون بده بگو برای تو از اینجا تا اینجا بریدن بخیه کردن
اختلاف سنی کم خیلی خوبه .راستش من نمیدونم چی بهش بگم
اره واقعا یک سال و نیم اختلاف دارن.الان میپرسه من چجوری ب دنیا اومدم ک منم عمل سزارین و براش توضیح دادم.میگه من تو شمنا بودم تختم هم بود ؟ اینو میگه قش میکنم از خنده یا میگه مامان رایان هم با من تو شکمت بود؟
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
والا پسرم الان دو سال و ۸ ماهشه وقتی جنسیت دومیم که دختر بود مشخص شد بهش گفتم داری ابجی دار میشی تو شکممه و خدا بهمون داده و این چیزا سرتق نه گذاشت نه برداشت گفت ابجی نه داداشه 😂😂😂😂