2777
2789

سلام .من هفته نهم بارداری هستم و یک پسر ده ساله دارم.خواستم بدونم چه طور بهش بگم قراره صاحب داداش یا آبجی بشه؟؟و اگه در مورد اینکه بچه چه طور به دنیا میاد بپرسه چه جوابی بهش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم خدا بهمون ی هدیه داده ی نی نی گذاشته تو دل مامان ک سما باخواهر با برادر داشته باسی 

گفت چجوری بوجود تومده گفتم خدا بوجود اورده گفت چجوری اومد تو دلت گفتم شب ک خواب بودم داد ب فرشته هاش اوردن گذاشتنش تو دلم هفت سالشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

زود،خیلی زود،میپرید بغلم ،یهو محکم بغل میکرد حرف میزد قدش کوتاه بود به شکمم ضربه میزد شکمم رو مورد خطاب قرار می داد،امنیت جانی نداشتم😁

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من ۹ ساله بودم دیگه قبلش همش میگفتم منم دلم خواهر برادر میخواد بعد مامانم قبل از اینکه برن جواب آزمایشو بگیرن بهم گفت دعا کن خواهر برادر داشته باشی 

واییییی خدایا اصلا اون روزو که بابام رفت جواب آزمایشو گرفت بعد اومد تو ماشین گفت مثبته رو یادمونمیره من از خوشحالي گریه کردم خیلییییی ذوق داشتم 🥲

ولی من مطمعنم می پرسه.آخه خیلی کنجکاوه

بگو از خدا خواستیم یک نی نی بهمون بده 

اون فیلم لک لک ها بود اگر اونو دیده باشه تو ذهنشه 

چطور بدنیا میاد میاد بگو دکتر برش میده درش میاره سزارین 

دیگه چند سال دیگه خودش میفهمه

فعلا امضا ندارم

از بارداری اولت براش بگو حسی که داشتی واینکه چقدر اونموقع تنها بودی الان خدا روشکر پسرت کنارته بگو که چقدر روش حساب میکنی بهش فرصت نده بپرسه بچه چطور دنیا میاد اگه سزارینی بودی راستشو بگو من بهشون گفتم بخیه هام خیلی پایینه چون خجالت میکشم نمیتونم نشونشون بدم اگرم سزارینی نیستی بازم همینو بگو بهش بگو دلم درد بگیره میرم بیمارستان دکتر اون قسمت رو میبره از رو لباس جاشو نشون بده بگو برای تو از اینجا تا اینجا بریدن بخیه کردن 

اختلاف سنی کم خیلی خوبه .راستش من نمیدونم چی بهش بگم

اره واقعا یک سال و نیم اختلاف دارن.الان میپرسه من چجوری ب دنیا اومدم ک منم عمل سزارین و براش توضیح دادم.میگه من تو شمنا بودم تختم هم بود ؟ اینو میگه قش میکنم از خنده یا میگه مامان رایان هم با من تو شکمت بود؟

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

والا پسرم الان دو سال و ۸ ماهشه وقتی جنسیت دومیم که دختر بود مشخص شد بهش گفتم  داری ابجی دار میشی تو شکممه و خدا بهمون داده و این چیزا سرتق نه گذاشت نه برداشت گفت ابجی نه داداشه 😂😂😂😂

و اینم بگم ۹۰ روز دیگه زایمانمه