2777
2789

بچه ها من درخواست مهریه داده بودم حکم قطعی شدواعسار نزد 

بعد اسفند پارسال درخواست صدور اجراییه دادم تا همین ماه پیش هیچ خبری نشد تا اینکه رفتم همون شعبه و گفتند برو اجرای احکام رفتم اجرای احکام و گفتند برو خبرت می کنیم چند روز بعدش یه پیام به این مضمون امد 

خانم ........ پرونده شما به شماره 

140109920005078499 و شماره بايگاني 0200137

به شعبه11 اجرا مدني - اصفهان واصل شد

در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد

دیگه خبری نشد تا امروز رفتم همین شعبه ی اجرای احکام و گفتند برو از دفتر خدمات قضایی اقدام کن 

دیگه هیچ راهنمایی نکردن 

حالا من برم دفتر خدمات قضایی چیکار کنم؟

اینم بگم هیچ مالی به نامش نیست و حکم جلب میخوام 

یعنی الان برم دفتر خدمات قضایی بگم حکم جلب میخوام؟

......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت برو دفتر خدمات قضایی که  تو لایحه چی باید بنویسم؟

اول باید استعلامات سه گانه انجام بدی اگه نداشت مالی اونوقت جلب میکنن. ت لایحه باید بنویسی به دلیل قطعی شدن حکم و عدم اجرای آن توسط محکوم علیه درخواست استعلامات سه گانه دارم .برو دفتر خدمات قضایی بگو شاید سیستمی فرستاد بر اجرای احکام

هنینجا بگو نمیاره 

ببینید من خیلی تاپیک زدم راجع به مشکلم گفتم

اما احتیاج دارم یه وکیل بهم راهنمایی بده

من ده ساله ازدواج کردم و یه دختر دارم که تا اخر شهریور ۹ سال قمریش میشه

من شوهرم هم ااتیاد به الکل داره هم رفیق بازه هم توهین و تحقیر میکنه میدونم اینا دلیل محکمه پسند نیست

اما پارسال خیانتش برام رو شد هم عکسش با یه دختره رو دیدم هم چتای جنسی با خانما کرده بود نه یکی دوتا میخوام بدونم راحت میتونم ازش جدا شم الان تهدیدم کرده میبرمت خونه بابات طلاقت میدم.چند بار تهدیدم کرده میکشه منو و قبلا یکی دوباری چاقو کشی کرده و سابقه بازداشت داره

میتونم حصانت بچم رو راحت بگیرم؟

ببینید من خیلی تاپیک زدم راجع به مشکلم گفتم اما احتیاج دارم یه وکیل بهم راهنمایی بده من ده ساله از ...

طلاق از طریق عسر و حرج میتونید اقدام کنید شدنی است دخترتونم بعد ۹ سالگی خودش انتخاب میکنه کجا باشه

طلاق از طریق عسر و حرج میتونید اقدام کنید شدنی است دخترتونم بعد ۹ سالگی خودش انتخاب میکنه کجا باشه

عزیزم یک دنیااااااا ممنون انشالله در شغلتون موفق باشید و بتونید از حقوق  موکلاتون به خوبی دفاع کنید