ببینید بچه من ۱۱ ماهشه ۷کیلو هست خیلی ضعیف خیلی لاغر تازه شیر خشکی هم است
تمام مولتی ویتامین هارو براش استفاده کردم ولی نتیجه نگرفته ام توراخدا اگه چیزی شربتی مولتی چیز هست که خوب باشه برا وزن گیری چاقیش بهم بگید زیر خط نمودارهستش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترم ۲۵۰۰ بدنیا اومد تا۶ ماهگی کم وزن بود هرچیزی که بگی امتحان کردم جواب نداد تا بستمش به سویق الان ماشاالله ۶ سالشه هیکل و قدش اندازه بچه ۹ ساله ۱۰ ساله س . کلا هم شاید توی این سال ها ۴ بار سرماخورده شکر خدا بدنش خیلی قوی شده .فقط باید وقت بذاری حوصله به خرج بدی
توی گوگل بزن حکیم بانو سایت حکیم بانو بالا میاد من ۶ ساله مشتریشم از لحاظ کیفیت و جوابدهی سویقاش حرف نداره خیالت راحت باشه .. مواد نگهدارنده هم حتی ندارن بجز مواد طبیعی هیچ چیزی توی سویقاش نداره . ولی فوق العاده مقویه به شرط استفاده دائم . از توی سایتش سویق کامل کودک و مکمل رشد رو سفارش بده واسش .