2777
2789

سلام  دوستان

ببینید بچه من ۱۱ ماهشه ۷کیلو هست خیلی ضعیف خیلی لاغر تازه شیر خشکی هم است

تمام مولتی ویتامین هارو براش استفاده کردم ولی نتیجه نگرفته ام توراخدا اگه چیزی شربتی مولتی چیز هست که خوب باشه برا وزن گیری چاقیش بهم بگید زیر خط نمودارهستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واسش سویق بگیر مداومت کن یکسال یا ۷-۸ ماه وقت بذار بهش بده بخوره ببین چطوری توپر و عالی میشه وزنش اصلا هم دیگه مریض نمیشه . 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

من دخترم ۲۵۰۰ بدنیا اومد تا۶ ماهگی کم وزن بود هرچیزی که بگی امتحان کردم جواب نداد تا بستمش به سویق الان ماشاالله ۶ سالشه هیکل و قدش اندازه بچه ۹ ساله ۱۰ ساله س . کلا هم شاید توی این سال ها ۴ بار سرماخورده شکر خدا بدنش خیلی قوی شده .فقط باید وقت بذاری حوصله به خرج بدی 

سویق سنجد بریز تو سوپش 

کره بریز رو غذاش

تو حریره ش کره و سویق بریز 

بهش زینک بده 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
من دخترم ۲۵۰۰ بدنیا اومد تا۶ ماهگی کم وزن بود هرچیزی که بگی امتحان کردم جواب نداد تا بستمش به سویق ا ...

خیلی ممنونم فقط مسشه بگی سویق از کجا بگیرم 

خیلی ممنونم فقط مسشه بگی سویق از کجا بگیرم 

توی گوگل بزن حکیم بانو سایت حکیم بانو بالا میاد من ۶ ساله مشتریشم از لحاظ کیفیت و جوابدهی سویقاش حرف نداره خیالت راحت باشه .. مواد نگهدارنده هم حتی ندارن بجز مواد طبیعی هیچ چیزی توی سویقاش نداره . ولی فوق العاده مقویه به شرط استفاده دائم . از توی سایتش سویق کامل کودک و مکمل رشد رو سفارش بده واسش .

غذا بهش چی میدی؟  چرا وزن نگرفته؟  رفلاکس داره؟

سرلاک سوپ  برنج  کره  موز خرما از لحاظ خوردن براش کم نمیزارم ولی نمیخوره بی اشتها هستش 

نه رفلاکس نداشت نداره 

نمیدونم چرا وزن نمیگیره😭😭

زینک میدم ولی سویق ندادم  نمیدونم چیه هست

از عطاری بگیر بگو سویق کامل سنجد میخوام

پوست و گوشت و هسته سنجد رو آسیاب میکنن 

خیلی خوبه بزن گوگل تحقیق کن

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
توی گوگل بزن حکیم بانو سایت حکیم بانو بالا میاد من ۶ ساله مشتریشم از لحاظ کیفیت و جوابدهی سویقاش حرف ...

ببخشید مال کودک جداست چطوری مصرف کنم براش 

سرلاک سوپ  برنج  کره  موز خرما از لحاظ خوردن براش کم نمیزارم ولی نمیخوره بی اش ...

مولتی ویتامین و اهن اشتها رو باز میکنن زینک هم واسه اشتها خوبه بهش دادی؟  خامه هم خیلی وزن میده