2777
2789
عنوان

امپولای هاچ سی جی و اچ سی جی خیلی درد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار تاهاچ سی جی دارم دوتا اچ سی جی از باسن بدم میادکاش بازو باشه

من هفته پیش دوتا اچ سی جی زدم با فولیکول ۲۰ به نظرتون میگیره حامله میشم 😓🤲🏻.

خیلی استرس دارم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

درد نداره اصلا اچ ام جیا اچ سی جی چون پودریه یکمی درد خفیفی داره  انشالله نتیجه بگیری گلم

مال من اچ سی ج بود دردم گرفت ولی خفیف آنچنان زیاد نبود 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بلهههه عزیزممم چرانگیره انشالله باردارمیشی

قربونت ان شاءالله شما هم به زودی زود صاحب یه نی نی تپل  از اونایی که از زیر تیشرت شکمشون پیداست و میشی وایییی من عاشق این بچه هام که نصف شکمشون بیرونه💙💙💙

قربونت ان شاءالله شما هم به زودی زود صاحب یه نی نی تپل  از اونایی که از زیر تیشرت شکمشون پیداست ...

دورت بگردمممممممم الهی آمین من سر نماز حاجات برات دعا میکنم توهم دعاکن برام خواهری😍😍 ویییییی نگو بخدا منم عاشق همین نون باگتام خودااااا

خانومای اقدامی،صبحا،صبخونه،هر روز ی تخم مرغ آبپز بخورین،از بعد تخمک گذاری.

قبلش هم میشه خورد

ولی شاید بعضیا زده بشن،از بعد تخمک گذاری حتما بخورین.نشاسته گندم هم،اکه قندتون مرز نیس،روزی ی قاشق تو ی لیوان آب بریزین بخورین،غذاهای نفاخ و پر ادویه از بعد تخمک گذاری سعی کنید کمتر استفاده کنید.

میوه و سبزیجات زیاد مصرف کنید

دورت بگردمممممممم الهی آمین من سر نماز حاجات برات دعا میکنم توهم دعاکن برام خواهری😍😍 ویییییی نگو ب ...

من بخدا هر شب دعا میکنم برای همه به نیت همه یاسین میخونم 🤲🏻🌸💙

دورت بگردمممممممم الهی آمین من سر نماز حاجات برات دعا میکنم توهم دعاکن برام خواهری😍😍 ویییییی نگو ب ...

وای من خودم عاشق بچه های تپلم 💙🌸🌱🌿