2777
2789

روغنو بزار داغ بشه بعد که داغ شد چند ثانیه بزار  تو روغن قالبت رو بعد بزار توی مواد بطوریکه سرش تمیز بمونه بعد بزار تو روغن سه چهار ثانیه بمونه بعد تکون تکون بده تو همون روغن قالب رو شیرینی ازش جدا میشه . روغن هم باید تا بالای قالب تو ظرف باشه . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل سرچ کن دقیق بخون اندازه مواد طرز ‌‌‌‌‌‌پختش شیرینی پنجره ای بار اول گوگل دقت انجام دادم عین ...

درست کردم انگار شل شد

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!
میخوام طرز تهیه شو بدونم برای من خوب درنیومد


نشاسته زیاد باشه سفت میشه و خشک

کم باشه خمیری میشه 

باید اندازه هارو رعایت کنی 

یک پیمانه ارد . نصف پیمانه نشاسته . یک پیمانه شیر. وانیل مقداری . دو قاشق گلاب. سه تا تخم مرغ 

من درس کردم طرزتهیش میگم بهت ۴۰گرم نشاسته ۲۰گرم ماست۲۰_گرم گلاب۲عددتخم مرغ باهم مخلوط کن۵۰گرم اردباهم ک مخلوط کردی ازصافی ردکنی یکم زعفرون بزن بعد۱۵دقه استراحت بده وداخل ظرف روغن بریزقالبتوبزارداخل روغن گرم بشه بزن داخل موادبعددوباره بزن توی روغن داغ تکون بده تاازقالب جداشه.برای شربتش شکرواب وابلیمووهل مخلوط کن بزاربجوشه ب غلظت ک رسیدخاموش کن شربت سردشدنون پنجره ای هاروداخل شربت بنداز۲دقه باشه باشه بعدبالابکش بزارداخل سبدتاشکراضافش گرفت بشه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز