2777
2789
عنوان

نی نی سایتی های عزیز لطفا

130 بازدید | 14 پست

الان منتظر جواب سنوگرافی مادرم هستم 

میشه برای اینکه مشکلی نباشه دعا کنید 

من همیشه از دعای شما جواب گرفتم انشاالله این‌بار هم خدا به خاطر دعای شما بهم نظر کنه

ممنون از همگی

ساغر عزیز خدا به مادرت سلامتی بده ب حق اسما الحسنی

عزیز من بیست هفتە باردارم ودکتر گفتە  دیسک کمر  دارم حالا تا ماه آخر ک MRIبدم و نظر قطعی بده، خیلی درد دارم 

درد میزنە ب زانوم

سرچ کردم اینجا دیدم در جواب ی دوستی سال 98زده بودین  ک دیسک داشتین و تو زایمان پاره شده دیسکتون😭 من خیلی میترسم میگن حتی اگە نامە م بیاری از کمیسیون باز برا دیسک سزارین نمیکنن😬😭

شما زایمان طبیعی شدی؟ دیسکتون شدید بود؟

لطف میکنید اگە جواب بدین

حســــــــــــــبی ربـــی، پروردگارم کافیســــــــــــت.😊😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساغر عزیز خدا به مادرت سلامتی بده ب حق اسما الحسنی   عزیز من بیست هفتە باردارم ودکتر گفتە &nb ...

ممنون عزیز

زایمانم سزارین بود

برای من بعد زایمان پاره شد بله متاسفانه شدید بود جوری که من لنگ میزدم روی پنجه و پاشنه اگه بتونید فک نکنم موضوع نگران کننده باشه من رو پنجه اصلا نمیتونستم راه برم

انشالله هر چه زودتر سلامت بشی

ممنون عزیز زایمانم سزارین بود برای من بعد زایمان پاره شد بله متاسفانه شدید بود جوری که من لنگ میزد ...

مرسی عزیز ک جواب دادی ، خدا ب شمام سلامتی بده

حســــــــــــــبی ربـــی، پروردگارم کافیســــــــــــت.😊😌
ممنون عزیززایمانم سزارین بودبرای من بعد زایمان پاره شد بله متاسفانه شدید بود جوری که من لنگ میزدم رو ...

عزیزم ایشالله همیشه سالم باشی کم کاری تیرویید تونسته روی عملکرد روده تاثیر بذار یبوست بشی؟ ممنون میشم جواب بدی 

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

شیاف ؟ نمیدونم من فقط کپسول رو استفاده میکنم

یه خانمی گفت دکتر محمد علی نراقی برای اسهال دلپیچه بعد غذا برام قرص مزالازین با شیاف مزالازین نوشته که از شیاف خیلی راضی بود 

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان