2777
2789
عنوان

محصولات بايو آکوا چطوره؟

197 بازدید | 16 پست

کسی استفاده کرده در چه حد خوبه ؟

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی اشغاله

چه چیزی خریدی؟

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
خوبه ب نظرم

چه محصولی استفاده کردی

چه محصولی استفاده کردی

خودم استفاده نکردم ولی دخترعمم سرم ضد جوششو استفاده کرده بود هم سفید تر شده بود هم جوشاش رفته بود

همکلاسیمم سرم ویتامین سی خریده بود راضی بود لک و جوشاش کمتر شده بود

افتضاحه  انگار پولتو انداختی تو سطل آشغااااال

ای وای

البته من محصولات سیمپل انگلیس و سنت ایوز آمریکا میخرم معمولا 

ولی گفتم بایو آکوا برای دم دستی بخرم خوبه یا نه 

سرم هیالورونیک اسیدش کرم هفت ویتامینش سرم پرتقال خونی ایمیجز اینارو میزدم تاثیری نداشت دوساله نمیخرم ...

اره خارجی واقعا عالیه فوری تاثیر میذاره

اره خارجی واقعا عالیه فوری تاثیر میذاره

اره عزیزم چینی نخر اصلا من ابرسان نیتروژنا میزنم راضیم

ولی از محصولات کره ای ماسکای ورقه ای کاسه ای گرفتم راضیم چون کره باز بهتر از چینه ماسکاش خوبه

🤍
ای وای البته من محصولات سیمپل انگلیس و سنت ایوز آمریکا میخرم معمولا  ولی گفتم بایو آکوا برای ...

سیمپل از سنت ایوزم بهتره 

من خودم سنت ایوزم قبول ندارم 

ولی سیمپل ترکیباتش از مواد طبیعیه 

همیشه ام از سیمپل استفاده میکنم

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
اره عزیزم چینی نخر اصلا من ابرسان نیتروژنا میزنم راضیم ولی از محصولات کره ای ماسکای ورقه ای کاسه ای ...

مگه بایو آکوا چینیه؟

سیمپل از سنت ایوزم بهتره  من خودم سنت ایوزم قبول ندارم  ولی سیمپل ترکیباتش از مواد طبیعی ...

قبول دارم ولی تونر چای سبز سنت ایوز عالیه