2777
2789

سلام خانومااااا 

بعد زایمانم کارم شده بشور و بساب راه حلی برام دارید؟

کسی بوده مثل من و خوب شده باشه؟

از دکتر رفتن و دارو خوردن خیلی میترسم 

کمککککککک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور شدم متاسفانه فقط باید رو خودت کار کنی و تمرین کنی همین اگر میتونی برو جایی چند روز خون ...

انقد میاد تو سرت ک کثیفه و اینا همش اذیت میشم بچه کوچیک دارم دائم تو حمومیم جفتمون خداااااااا ب همه کمک کنه منم خوب بشم آرزومه خوب بشم خسته شدم دیگه 

سخنان بیگدلی و گوش کن خیلی به دردت میخوره منم وسواسم شدیده با حرفای این خانم یکم آروم شدم کانالش و ب ...

ممنون عزیزم خوب بشم دعاتون میکنم فقط دلم ب حال بچم میسوزه خودم ب جهنم 

منم مثل شما بودم اینقدر که دستام نابود شد از شوینده ها و لباسام کهنه شد . راه حل اینه خودتو گول بزنی قبلا تمیز کردی و شستی پس حتما تمیزه 

لباس هم برای وسواس اسپری میزنم میگم اینم محکم کاری که الوده نباشه 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
کآمل خوب شدید؟

هیچ وقت بیماری های روان درمانش قطعی و کامل نیست 

همیشه باید مراقبت کنی تا عود نکنه 

اما الان ۳ ساله دارو هام قطع شده منم زندگی عادی دارم ولی خب موقع اضطراب و استرس یکم وسواس برمیگرده که خب چون نسبت بهش آگاهی دارم زود حلش میکنم 

All is one 
ممنون عزیزم خوب بشم دعاتون میکنم فقط دلم ب حال بچم میسوزه خودم ب جهنم 

خواهش میکنم گلم منم تو این سایت شنیدم سرچ کردم خیلی ارامش میده به آدم منم باردارم دعا کن بچم صحیح و سالم بیاد بغلم خودمم بتونم به وسواسم غلبه کنم 

انشاالله به آرامش برسی