2821
2789
عنوان

همش خيااانت 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 35 پست

خیانت حقیقته و الان ۹۰ درصد طلاق ها به خاطر خیانته 

اونایی هم که شرایط طلاق ندارن طلاق عاطفی هستن و طرفی رو که خیانت کرده رو به چشم دشمن میبینن 

همیشه عاقلانه انتخاب کنید عجله نکنید و.....

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیانت نسبت به قبل بیشتره  ولی در نی نی سایت یک نکته وجود داره   ١_اگر از خوشی های ...

ارره اينو ميدونم ولي اخه بيش از حده اين خيانتا هوفف

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
اره ولي ي حس ترس دارم 🥲ميدونمم اينجوري نيست 🤧🙄

از هر چی بترسی سرت میاد همیشه خوب فکر کن ک همه چیت خوب پیش بره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم اینکه خیانت وجود داره امر انکار ناپذیزیه 

واقعا هست 

اما این سایت خیلی رو این مسئله مانور میدن کاربرا 

به این شدتی ک اینجاگفته میشه نیست ـ

منم چند ساله با نامزدم رابطه عاشقانه ای داشتیم الان ۶ سال گذشته 

حاضرم قسم بخورم که حتی یک بار من نگاهه بد از ایشون ندیدم حتی

میتونم با اطمینان بگم هرگز خیانت نمیکنه 

حالا الان شاید عده ای بگن هیچوقت صد درصد مطمعن نباش

اما من باتوجه ب شناختی ک دارم و اتفاقاتی ک افتاده برامون ب این اعتماد کامل رسیدم 

اگه از انتخاب آدمت مطمعنی اصلا شک نکن بهش 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیز من اکثرا میرن پربازدید هرچی تاپیک پربازدید آخرش دروغ در میاد من واقعیت بیشتر قبول دارم تا مجازی ...

اميدوارم ك دروغ باشن 🙄 اره نبايد ديگ باز كنم اين تاپيكارو 🧑‍🦯 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
یکی تو خانواده ی ما خیانت کرد که شش هفت سال پز عشق و عاشقیشو همه جا میداد،خیلی عادی شده انکار

خيلي بددده اين، واقعا ادم شكسته ميشه ،حس ميكنم ادم  ديگع چيزي برا از دس دادن نداره🥲🥲

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز