2777
2789

سلاااااااااام سلاااااااااااااام سلاااااااااااااااااااام دخترااااااااااااااا

بجنبید که جا نمونیداااااااااااااااااا
می خوایم استارت رژیم پل مکنا رو ان شاالله تو سال جدید بزنیم

اصلا مهم نیست چقد اضافه وزن داری
اصلا مهم نیست چقدر تو عید وزن زیاد کردی
اصلا مهم نیست چقدر از رژیم و ورزش و اضافه وزن خسته شدی
اینجا فقط یه چیز مهمه
اینکه 
اراده کنی و تلاش کنی و خودتو به خودت ثابت کنی
این همه آدم تونستن پس 
توووووو هم می تونی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم اومدم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بفرماییدبرای شروع باید چیکار کنم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

🌸🌸🌸🌸قانون طلایی شماره 1

"زمانی که گرسنه هستید غذا بخورید"

برای اینکه بفهمید کی واقعا گرسنه هستید و اشتهای کاذب نیست یک لیوان آب بنوشید بعضی مواقع بدن ما کمبود آب داره و ما احساس,میکنیم گرسنه هستیم و میریم سراغ یخچال و دنبال غذا میگردیم تو این موقع فقط,آب بخورید اگ از کمبود آب باشه گرسنگی کامل رفع میشه 

اگه نه و همچنان شکمتون سر وصدا کرد یعنی واقعا گرسنه این😄

🌸🌸🌸🌸قانون طلایی شماره 2

غذاهایی بخورید که دوست دارید نه غذاهایی که فکر می کنید باید بخورید"

خب مرحله بعد اینه که برای خوردن هرچی دلتون خواست بخورید😋😋 نه هرچی که فکر میکنید واستون خوب نیست و چاقتون میکنه 

هر چقدر در برابر خوردن غذایی ممنوعه مقاوت کنید آن غذا بیشتر برای شما جذابتر میشه جنگ داخلی بین تنش مثبت و مقاوت کنترلی ( حتی به وسیله خود) می تواند فرسایشی باشد

. زمانی که شما با غذاها آشتی می کنید و اعتماد به هوش طبیعی بدن خود را یاد می گیرید شما چنان آزادی را تجربه خواهید کرد که در آن از تنش و احساس گناه به خاطر عدم پیروی از میل طبیعی رها خواهید شد. همچنین زمانی که شما دست از مقاومت می کشید و به میل طبیعی آنچه باید می خورید در این موقع احساس می کنید مزه ها تغییر کرده اند. برای مثال بسیاری از افراد می ترسند هر چیزی میخواهند در هر جا و هر زمان بخورند. و خود را در رژیم غذایی شکلات ،پیتزا ، کیک، می گذارند. اگرچه مطالعات و تجربه ی کاری من بر روی هزاران نفر که با موفقیت وزن خود را کم کرده اند نشان داده است که وقتی شما هر چیزی را در هر زمان بخورید که مایل هستید خود را به نسبت در رژیم غذایی موزونی خواهید یافت. این موضوع گاهی اوقات به موازنه ی 90/10 نامیده می شود. یعنی 90 درصد غذای شما سبک و مغذی و 10 درصد آن غذای فانتزی خواهد بود. حتی ممکن است گاهی خود را جذب غذاهایی ببینید که نیاز دارید در همان زمان بخورید.

🌸🌸🌸🌸قانون طلایی شماره 3

هشیارانه غذا بخورید و از جویدن هر لقمه لذت ببرید"

دوستان این مرحله خیلی مهم است باید اگاهانه بخورید واز,آن لذت ببرید و هر لقمه رو بااااااااید حد اقل ۴۰ تا ۵۰ بار جویده بشه

🌸🌸🌸🌸قانون طلایی شماره 4

زمانی که احساس می کنید سیر شده اید از غذا خوردت دست بکشید

خیلی از,ما تا احساس خفگی نکنیم دست از غذا نمیکشیم🙈🙈 و این کار واقعا اشتباهه 

توضیح مفصل تر👇👇