2777
2789
عنوان

عشق...

160 بازدید | 22 پست

عشق اتفاق ترسناکیه. یه جا خونده بودم عشق همون قدر که می‌تونه نجات‌دهنده باشه، می‌تونه کُشنده هم باشه؛ یا یه همچین چیزی. که معمولا هم برای اکثر آدما قبل از هر حالتی، جنبه‌ی کشنده بودنش اتفاق میفته. انگار همیشه باید یه عشقی آدمو تو قعر چاه بندازه تا یه عشق دیگه بیاد و نجاتش بده. اما بعد از تو قعر چاه افتادن، دیگه عشق اتفاق ترسناکی میشه. ترسِ دوباره افتادن، وقتی که داری به زور خودتو از بدنه‌ی چاه می‌کشی بالا. حتی وقتی تموم وجودت دنبال عشق می‌گرده، همین که به یه قدمیش می‌رسی، یهو راهتو کج می‌کنی و خلاف جهتش حرکت می‌کنی، خلاف جهتش می‌دویی! ازش فرار می‌کنی.

شانس بیاری به عشق برسی و بشه نجاتت. چون همیشه یا عشق تو رو میندازه تو چاه، یا وقتی دنبالته تو ازش فرار می‌کنی ...

گول هر عشقی رو نخوریم ک تهش داغون بشیم

#ک‍‌‌س‍‌ی که م‍‌‌ن‍‌‌و ب‍‌‌ف‍‌‌ه‍‌‌مه اس‍‌‌ت‍‌‌اد ف‍‌ل‍‌‌س‍‌‌ف‍‌‌س‍‌‌ت                             

چته، رفیقِ عاشقِ من؟! چرا سراغِ اون که رفته رو؛ داری بازم می گیری؟●♪♫

اون؛ بر نمی گرده پیشت… بسه دیگه بهونه گیری!●♪♫

اگه به فکرِ اون باشی؛ یه روزی از غصه می میری…●♪♫

ببین! چه حال و روزی داری..! تمومِ زندگیت؛ شده سه چار تا عکسِ یادگاری…●♪♫

منتظرِ یه فرصتی؛ شروع کنی به گریه زاری! این دستِ تقدیره عزیزِ من، تو تقصیری نداری…●♪♫

اونوُ فراموشش بکن؛ اون دیگه عشقتوُ نمی خواد… دیگه مثِ قدیما؛ اون سرِ قراراتون نمیاد●♪♫

اون حالا با یکی دیگه نشسته وُ بهت می خنده!

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد میکنم تاپیک خاک تو سرم من رو بخونید 

خوندم هر عشقی عشق نیست

چته، رفیقِ عاشقِ من؟! چرا سراغِ اون که رفته رو؛ داری بازم می گیری؟●♪♫ اون؛ بر نمی گرده پیشت… بسه دی ...

درست، وقتی میگویم فراموشش کردم اهنگی پخش میشود کسی مثل او میخندد یک نفر عطری میزند که بوی او را میدهد و همه فراموشی هایت هدر میرود...

درست، وقتی میگویم فراموشش کردم اهنگی پخش میشود کسی مثل او میخندد یک نفر عطری میزند که بوی او را میده ...

ا

امروز تو خیابون یکی از کنارم رد شد ک عطر تورو زده بود

در لحظه جان دادم این یعنی قتل غیر عمد 

ا امروز تو خیابون یکی از کنارم رد شد ک عطر تورو زده بود در لحظه جان دادم این یعنی قتل غیر عمد&n ...

یه چیزایی رو همیشه نمیشه گفت :

نمیشه گفت: دلم تنگ شده، باهام حرف می زنی؟

نمیشه گفت: غمگینم، ناامیدم، آرومم می کنی؟

نمیشه گفت: دلت تنگ میشه؟ بغلم می کنی؟، نیاز دارم بهم توجه کنی ، باور کن تکرار یه چیزایی باعث تخریب آدم میشه :) 🌚

ولی به جای اینکه بهم توجه کنی رفتی ... 

یه چیزایی رو همیشه نمیشه گفت : نمیشه گفت: دلم تنگ شده، باهام حرف می زنی؟ نمیشه گفت: غمگینم، ناامید ...

هیز نیستم اما زیاد زل می زنم به آدم های ک از دور شبیه تو ان

هیز نیستم اما زیاد زل می زنم به آدم های ک از دور شبیه تو ان

اگر نمی توانید 

قلمی برای نوشتن 

خوشبختی کسی باشید

دست کم بکوشید 

پاک کنی خوب

برای زدودن دلتنگیهایش باشید . . .

🌚

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد

و گر پنهان کنم ترسم که مغزِ استخوان سوزد...✍

اگر نمی توانید  قلمی برای نوشتن  خوشبختی کسی باشید دست کم بکوشید  پاک کنی خوب بر ...

هوای بارانی چتر نمیخاد تو رومی خاد

هوای بارانی چتر نمیخاد تو رومی خاد

جواب ندادن تماس خودش جوابه

جواب ندادن پیام خودش جوابه

دیر سین کردن خودش جوابه

گاهی جواب‌های کوتاه و بی معنی خودش جوابه

آدما همیشه مستقیم حرفاشون رو نمی‌زنن؛

گاهی باید درک کنی، بپذیری، دل بکنی و بری بدون اینکه کسی به روت بیاره :)🌚

دل بکن تا جون نکنی

دل کندن جان دادن میخاد 

اخرش قشنگه

شاید🙃

بعضیا تا آخر عمر حسرت عشقشون رو میخورن🙃