2777
2789

دوستان دیشب در حال تغییر تنظیمات اکانت گوگل گوشی دزدیده شده بودم که این پیام رو تو سکیوریتیش دیدم. پس اگر آقا دزده و همراهاش تو گوشی من ول می‌چرخن، چرا همیاب ۲۴ هیچ خبری نمی‌ده؟ می‌شه از این طریق پیداشون کرد؟

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

کسایی که اپل دارین lockwatch نصب کنین و به جیمیلتون وصل کنین و هیچوقت هم بیرون بودین اینترنت رو خاموش نکنید 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که اپل دارین lockwatch نصب کنین و به جیمیلتون وصل کنین و هیچوقت هم بیرون بودین اینترنت رو خامو ...

متاسفانه من پس‌کد گوشیم رو غیرفعال کرده بودم. گوشی رو مثل هلو تحویل دادم.

اگه سیم کارت خودتو سوزوندی که هیچ،ولی اگه نسوزوندی اونا باهمون استفاده میکنن

سوزوندم. ولی پلیس گفت باز هم قابل ردیابیه.

متاسفانه من پس‌کد گوشیم رو غیرفعال کرده بودم. گوشی رو مثل هلو تحویل دادم.

وااااای عزیزم چقدر بد ، ناراحت شدم خیلی 

پس انشالا یه روز خوش نبینه از استفاده گوشی ، بتونین پیداش کنین

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
تو خیابون از دستت زدند؟  یا از کیف یا از تو ماشین؟

تو ماشین از روی پام. صورتشون رو با ماسک پوشونده بودن و کلاه هم داشتن. موتورشون هم پلاک نداشت.

وااااای عزیزم چقدر بد ، ناراحت شدم خیلی  پس انشالا یه روز خوش نبینه از استفاده گوشی ، بتونین پ ...

ممنونم. من هم امیدوارم دزدم رو پیدا کنم.