2777
2789
عنوان

ما آدما چه دردمونه؟

95 بازدید | 9 پست

چرا هرچی به یکی نزدیک تر میشی دورتر میشه؟

بعد همون آدم وقتی بعد تحویل نگرفتناش لزش دور میشی مثل کنه میاد میچسبه بهت!!!

چمونه؟

حس میکنم همه مون یه کمبودی ، عقده ای ، چیزی داریم :)

تجربه اش کردید؟

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

اره تو امضامم نوشتم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان میگیریم وقتی دور میشه

آخه دیگه بعدش هم اون آدم دوست نداره نزدیک شه دقت کردی؟

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
آخه دیگه بعدش هم اون آدم دوست نداره نزدیک شه دقت کردی؟

اره یه مدت بود یک نفر خیلی بهم توجه میکرد خیییلی زیاد 

اصلا از توجه های زیادش بود که من جذبش شدم

بعد یه مدت منم رفتم رو کار توجه و اینا (یعنی منم بهش توجه میکردم)بعد دیدم داره ازم فاصله میگیره😐

دیگه ولش کردم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
اره یه مدت بود یک نفر خیلی بهم توجه میکرد خیییلی زیاد  اصلا از توجه های زیادش بود که من جذبش ش ...

منم همینجور شدم 

به یکی خیلی توجه کردمممممممم 

چون اون بهم توجه میکردبعد یهو فاصله گرفت 😐

الان که من دور شدم اون نزدیک میشه هی 

منم همینجور شدم  به یکی خیلی توجه کردمممممممم  چون اون بهم توجه میکردبعد یهو فاصله گرفت ...

اره دقیقااا به خدا حقشونه اعتناشون نکنی😂