2777
2789

علایمم غذا اینا اش خیلی دوسدارم تقریبن همه چی میخورم  بجز مرغ و شیرینی تر   حالت تهوع ندارم خداروشکر و متاسفانه خوابم کلا پریده همش مثه جغد بیدارم کل شبانه روز نهایت پنج یا شیش ساعت بخابم و گهگاه کمر درد دارم از وقتی حامله شدم دیگه تنهایی دوسندارم قبلش بیشتر دوست داشتم خونه باشم الان بر عکس شدم انگار ....بیشتر احساس میکنم سردم میشه البته گهگاهم انگار گر میگیره بدنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ندارم 🖤  نمی تونم  علایمم خیلی شبیه هم بود

من سر دخترم خیلی اذیت بودم یعنی روزانه بیمارستان بودم حالت تهوع و سوزش معده سر دخترم هیچی نمیتونستم بخورم ...خدا کنه اونجوری که شما میگین باشه ی دختر دارم دلم میخاد این پسر شه اگه خدا بخاد

من سر دخترم خیلی اذیت بودم یعنی روزانه بیمارستان بودم حالت تهوع و سوزش معده سر دخترم هیچی نمیتونستم ...

ان شاءالله سالم وصالح باشه گلم 

هرچی خدا صلاح بدونه 

من دختر میخاستم پسرشد 

دومی پسر میخاستم دختر شد 😂😂😂