2777
2789
عنوان

شما بگین حق با کیه

47 بازدید | 5 پست

پدرشوهر من پارسال تو روستاشون خونه خرید پول کم داشت ماشینشو فروخت 

ما هم طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنیم تا الان بیشتر از یک ساله ک هر جا برن با ماشین ما میرن جند هفته س ک پشت سر هم داریم میریم روستای پدر شوهرم دیروز من با شوهرم قرار گذاشتیم بریم باغ پدر من بعد شوهرم رفت پایین اومد گفت پدرم میگه بریم روستای ما منم به شوهرم گفتم چندین هفته س ک داریم میریم اونجا این جمعه ما میریم باغ پدر من بعدش پدر شوهرم گفته به شوهرم ک اونا یکشنبه تعطیله میرن روستا و ما بریم باغ  پدرم خلاصه ما دیروز رفتیم باغ پدرم حالا شوهرم زنگ زده میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم میگه فردا تعطیلم عصر بریم روستا شبو بمونیم منم ب شوهرم گفتم ما امشب خونه برادرم شام دعوتیم بگو بمونم فردا صبح بریم شوهرم میگه تو با همه هماهنگی غیر من در حالی خودش با خونوادش هماهنگه همش الآنم ناراحت شد گوشیو قطع کرد 

شما بگین حق با کیه بخدا دیگه خسته شدم از اینکه ببینم اینا چی میگن بعد تصمیم بگیریماینم بگم ک من یه برادرشوهرم دارم ک از شوهرم بزرگتره و سه تا خواهر شوهر تا حالا هیچکدوم ماشینشونو به پدر شوهرم ندادن فقط آزما انتظار دارن بابا خب منم آدمم