2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا  حرف دلتو بشنوه. واقعا خسته شدم. از حرف های دیگران همیشه گریه میکنم. ی بچه یا زن باردار ...

عزیزم یه مدت فقط بیخیال شو بهش فکر نکن . بخدا خیلی جوابه. دعا میکنم برات . من هروقت در حق کسی دعا کنم خدا بهترین نصیبش میکنه

خدا  حرف دلتو بشنوه. واقعا خسته شدم. از حرف های دیگران همیشه گریه میکنم. ی بچه یا زن باردار ...

گلم مطمن باش استرس و گریه و ناراحتی حتی اگه چیزی باشه و تو ندونی باعث میشه همون نطفه هم از بین بره بیخیال باش و اصلا به خودت استرس نده 

بله.گفتن تنبلی داری و یکسری قرص تقویتی دادند 

اههههااا خوب میشی همعروس کوچیکم همینطوری بود دوسال بعدش باردارشد ولی داروهاشو سروقت میخورد۰ انشاءالله شماهم خدا بهتون ی بچه سالم وصالح توبغلت میگیری 

انشاالله عزیزم مثبته یه لحظه فکر کردم خودم منتظر جوابم هر دقیقه برا آدم یه روزه  انشاالله همین ...

گفت باید یه بیست دیقه دیگه صبر کنم خورده تو ذوقم از استرسم می میرم