2777
2789
عنوان

قبولی شهریور ورودی مهر کنکور ۱۴۰۲

562 بازدید | 72 پست

سلام دوستان.

میگم اگر کسی کنکور تیر ماه رو قبول بشه ولی چندتا واحد مونده برای شهریور داشته ،نیمه اول شهریور موفق به اتمام واحدها بشه یعنی بتونه دیپلم رو بگیره، میتونه مهر یا بهمن وارد دانشگاه بشه.

تو رو خدا اگه اطلاع دارید بگید!!!!

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اما چون تاثیر معدل دانشگاه خوبی قبول نمیشه

لدفا همچین صحبتی نکنید

اصل وتعیین کننده کنکوره تو سال ۹۳بامعدل ۱۲رتبه شده ۴۹۰

تواین بازه این اطللعات رو نگهدارید براخودتون و باعث دلسری واسترس کسی نشید

تاثیرمعدل فراموش نکن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

ازه میتونه بچه ها میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید لایکم کنید صلوات میفرستم براتون

نیم ساعت بعد بزار نینی یار حذف کنه دیگه عزیزم 🤭😂

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

بله ولی باید قبول بشه

اگه بشه حله میتونه بره

اصن یه ریسکی که قبلا میکردن رتبه برترا این بود ک فقط کنکوری مبخوندن اصلا لای کتابا رو وانمیکردن بعد در حد پاس و اینا میشدن یا یکی دوتا رو میفتادن زیر ۷ بعد شهریور دوباره میدادن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)