2777
2789
عنوان

برم به رئیسم بگم یا نه؟

150 بازدید | 10 پست

بچه ها

من از اسفند توی یه دفتری استخدام شدم. موقع استخدام حرف خاصی از حقوق و این که کی به کی حقوقم و بده اینا نزدیم. همینطوری یه مبلغی و زد به حسابم به عنوان حقوقم.

فروردین هم حقوقم و داد و اکی بود و گفت از ماه بعدی بیشتر میشه حقوقت. 

اصولا یکمِ هر ماه حقوق و میزنه. امروز سیزدهمه  و هنوز من حقوقی نگرفتم. (کارمندهای دیگه گمونم پنج شیش روز پیش حقوقشون و گرفتن دقیق نمیدونم).

من به نظرتون برم به روش بیارم؟ چی بگم بهش؟

بچه ها اصلاااا روم نمیشه! چون تازه هم استخدام شدم و حرفیم از اول نزدیکم (از رو خریت من) الان روم نمیشه حرفی بزنم!

حس میکنم اگه چیزی بگم شوکه میشه!!! یا مثلا شاید بد باشه. اخه من سنمم از همه کمتره. 

به نظرتون اخر وقت که همه رفتن چیزی بهش بگم؟ چی بگم؟ وای 😭 چی بگم تابلو نباشه؟ اصلا بگم یا چند روز صبر کنم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو بگو بهش خجالت کشیدن داره مگه ،کار کردی حقت رو میخوای مثل بقیه ،اگه مطمعنی واسه همه رو ریختن فقط شما رو نه حتما حتما بگو اصلا شاید ندونه که حقوق شمارو نریخته

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 
چجوری بگم بهش؟

بگو این ماه حقوق من واریز نشده به.پولش نیاز دارم روش حساب کردم واسه یه کاری،وگرنه اصلا نمیگفتم بهتون درموردش شرمنده،اگه رودربایسی داری ولی اکه نه بگو.حقوق من واریز نشده این ماه واسه بقیه واریز شده اگه میشه حقوق من رو هم بذید چون خیلی نیاز دارم

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم چندبار توتون کردم بی اهمیت رد صدین

خیلی از کاربرارو وصل کردین یا لغو کردین

میدونم سرتون شلوغه الان ک روز تعطیل نیست!

نگین وصل کاربری دست ما نیست

ی زحمت کوچولو فقط کاربری فرشته_گند_کاری_هسدم رو وصل کنید ب خاسته خودم لغو کردن منو

ی زحمت کوچولو بخدا وقتتون نمیگیره فقط ی دیقه س ممنون میشم

لطفا وصل کنین🥺

اگ سوئ تفاهمی هم بوجود اومد بگین توضیح بدم