2777
2789

واقعا ناراحتم. من در حد نمره‌ی بیست خونده بودم. آزمون‌های سخت و سطح بالای شهرهای بزرگی مثل تهران و اصفهان رو بدون اشتباه حل کرده بودم. دو تا دفتر پر تمرین داشتم و بی‌نهایت نمونه سوال حل کرده بودم. حداقل توقعم نوزده بود. چون‌ معدل بیست واسه‌ی مدرسه‌ی نمونه اهمیت داره، خیلی حرص می‌خورم. ای خدا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛

غصه نخور خوبه منم پارسال مثل تو بودم

البته تو تجربی هم خبر خاصی نیست😅

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور خوبه منم پارسال مثل تو بودم البته تو تجربی هم خبر خاصی نیست😅

میدونم، ولی همه‌ی تلاشمو میکنم. هدفم هم فقط پزشکی نیست، به تربیت معلم هم راضی ام و خوشحال

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛
میدونم، ولی همه‌ی تلاشمو میکنم. هدفم هم فقط پزشکی نیست، به تربیت معلم هم راضی ام و خوشحال

نمره ات که خوبه 

من پارسال با ۲۰ ریاضی و ۱۹ علوم اومدم تجربی بقیه نمره هامم خوب بود همه رشته ها برام اولویت الف بود تو هم قطعا قبول میشی

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

سلام عزیزم اصلا حرصش رو نخور شما که راحت تجربی الف میاری وقتی نمره ریاضی و علومت بالا هست.... حتی من یادمه سالی که خودم انتخاب رشته میکردم بعضیا تجربی ج هم نیاورده بودن با تعیین رشته مجدد رفتن تجربی پس اصلا نگرانش نباش 

ولی اگر تربیت معلم دوست داری اشتباه منو نکن منم اومدم تجربی الان اینجا خوبه براما و درسامو دوست دارم ولی خب متقاضی کنکورش زیاده با خودم میگم من که تربیت معلم دوست داشتم کاش رفته بودم ریاضی که متقاضی کنکورش کمتر هست