واقعا ناراحتم. من در حد نمرهی بیست خونده بودم. آزمونهای سخت و سطح بالای شهرهای بزرگی مثل تهران و اصفهان رو بدون اشتباه حل کرده بودم. دو تا دفتر پر تمرین داشتم و بینهایت نمونه سوال حل کرده بودم. حداقل توقعم نوزده بود. چون معدل بیست واسهی مدرسهی نمونه اهمیت داره، خیلی حرص میخورم. ای خدا
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
میدونم، ولی همهی تلاشمو میکنم. هدفم هم فقط پزشکی نیست، به تربیت معلم هم راضی ام و خوشحال
نمره ات که خوبه
من پارسال با ۲۰ ریاضی و ۱۹ علوم اومدم تجربی بقیه نمره هامم خوب بود همه رشته ها برام اولویت الف بود تو هم قطعا قبول میشی
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
سلام عزیزم اصلا حرصش رو نخور شما که راحت تجربی الف میاری وقتی نمره ریاضی و علومت بالا هست.... حتی من یادمه سالی که خودم انتخاب رشته میکردم بعضیا تجربی ج هم نیاورده بودن با تعیین رشته مجدد رفتن تجربی پس اصلا نگرانش نباش