2777
2789
عنوان

بله برون

467 بازدید | 24 پست

سلام دوستان . میخواستم اونایی ک تجربه دارن خواهرانه کمکم کنن 

من دارم ازدواج میکنم و جشن بله برونمه 

قراره طرف شوهرم بیان . ولی ما با فامیلای خودمون ارتباط جالبی نداریم . یعنی تقریبا  به خاطر مساعل چندین ساله با ما رفت امد نمیکنن . و خیلی سر مساعل مختلف دل پدر مادرمو شکوندن و ..... 

حالا مشکلم اینه مادرم پاشو کرده تو یه کشف ک من اینارو دعوت نمیکنم اگر بکنم میان ابروریزی و نیش میزنن . 

زشت نمیشه؟ احساس میکنم سرشکسته میشم پیش فامیلای شوهرم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی مثل خانواده شوهرمن باشن یه عمر ولت نمیکنن که شما باهیچکی رفت وامد ندارین باهمه قهرین

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

نه بابا دعوت میکنی که چی تازه میان از بدجنسی یه خاطره بد میزارن واست 

فقط درجه اول که میشه پدر مادر شما ، خواهر یا برادر و اگر متاهل هستن همسرانشون 

و پدر بزرگ یا مادربزرگ اگر در قید حیات هستند 

به داماد هم بگو خصوصی باشه و فقط درجه یک بیاره 

الان دیگه دوره ای نیست خاله و دایی و عمو زن عمو بیارن بله برون