2777
2789

دیشب بعد اینکه شوهرم خوابید منم شبا عادت دارم دیر میخوابم بعد ساعت ۱۲،داشتم با دوستم ویسی حرف میزدم حدود ۱۰ دیقه اینا بود،که تو تایپک قبلیم گفتم جریانشو، از یه طرف تدارک ناهارخوری میدیدم، یهو دیدم شوهرم صدام میکنه با کی حرف میزنی با کدوم پسر حرف میزنی، گوشیمو از دستم گرفت و همه دوستامو بلاک کرد،منم اول چیزی نگفتم بعد دیدم یه جوری رفتار میکنه انگار من چیکار کردم خیانت گردم یاچی دیگ نتونستم تحمل کنم ایندفعه گفتم گوشیمو بده مگه  چه کار بدی کردم  این رفتارا چیره برگشت بم گف برو گمشو ،منم گفتم خودت گمشو و متنفرم ازت و بحثمون شروع شدو قشنگ دل همو شکستیم، بم گف منو تو دیگ تموم شدیم تو بخاطر دوستت گفتی متنفرم ازت،منم گفتم بخاطر دوستم نه بخاطر رفتارات میگم، نه میزاری جایی برم نه میزاری کسی بیاد خونم،هفته ای یبار میبری خانوادمو ببینم، هروز میبری خونه مامانت چیزی نمیگم اینم دیگه لخریش بود ک بم گفتی با کدوم پسر حرف میزدی ،خلاصه دیگ تا صبح بحث کردیم ن خوابید نه گذاشت بخوابم تا صب بالا سرم فقط میرف اینور اونور، شما تو شرایط من بودین چیکار میکردین

الانم میخوام برم خونه بابام یه چند روز  حرفاش برام غیر قابل حضم بود دیگه  بنظرتون برم یان؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بنظر من ترک خونه اشتباهس.  همونجا باش. ولی بی محلی کن

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ترک خونه واسه وقتیه که قصد جدایی داری

اره

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

برو ولی خانوادت نفهمن یکمی روحیت باز شه .ولی از من ب تو نصیحت وقتی همسرت خونست سعی کن گوشی بزاری کنار بیشتر بش اهمیت بدی حس حسادت داشته نمیدونسته چطور بیان کنهولی اگ تازه ازدواج کردی این رفتارارو داره بنظرم باید از همین حالا حدومرز زندگیتو مشخص کنی حتی ب قیمت اینک خانوادت بفهمن 

حق با شوهرته، هر چی حدو حدودی داره تو دیگه متاهلی چه لزومی داشت شوهرت تو تخت خواب باشه و تو سالت ۱۲ شب با دوستت حرف بزنی، این گوشی ها شده باای جان خانواده ها

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم