2777
2789
عنوان

شوید پلو با مرغ🍗🍗🍗🍗🍗🍗

223 بازدید | 6 پست

دوستان من بعضی وقتا شوید پلو با مرغ زعفرونی درست میکنم

همیشه  اول سرخ میکنم بعد با اب و زعفرون میپزم

به نظرتون اینسری اول ابپز کنم بعد بپزم بهتر میشه یا نه؟؟؟؟

اره،اول ابپز کن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

نمیدونم من سرخ میکنم تا حالا اونجوری درست نکردم

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این روشی ک من میگم درست کن سهتا پیاز بزرگ رو خلالی نازک خورد کن

بعد مرغتو بزار با اب بجوشه زیاد نجوشه در حد ۳ دقیقه کفش ک بالا اومد ابکش کن مرغاتو بشور...کف قابلمه پیاز بریز با خیلیی کم زردچوبه بعد مرغاتو بچین روش و یه لایه دیگه پیاز نمک و فلفل هم بزن و یه تیکه کوچیک چوب دارچین بزار...درشو ببند بزار اروم بپزه نیم پز ک شد زعفرون هم اضافه کن مرغاتو برعکس کن دوباره زعفرون بریز درشو ببند بزار جا بیوفته اصلا اب اضافه نکن محشر میشه

به این روشی ک من میگم درست کن سهتا پیاز بزرگ رو خلالی نازک خورد کن بعد مرغتو بزار با اب بجوشه کف ...

مرسی عزیزم تایم گذاشتی کلی تایپ کردی 

ایندفعه اینطوری میپزم😘😘😘😘