به این روشی ک من میگم درست کن سهتا پیاز بزرگ رو خلالی نازک خورد کن
بعد مرغتو بزار با اب بجوشه زیاد نجوشه در حد ۳ دقیقه کفش ک بالا اومد ابکش کن مرغاتو بشور...کف قابلمه پیاز بریز با خیلیی کم زردچوبه بعد مرغاتو بچین روش و یه لایه دیگه پیاز نمک و فلفل هم بزن و یه تیکه کوچیک چوب دارچین بزار...درشو ببند بزار اروم بپزه نیم پز ک شد زعفرون هم اضافه کن مرغاتو برعکس کن دوباره زعفرون بریز درشو ببند بزار جا بیوفته اصلا اب اضافه نکن محشر میشه