2777
2789

دیشب بعد اینکه شوهرم خوابید منم شبا عادت دارم دیر میخوابم بعد ساعت ۱۲،داشتم با دوستم ویسی حرف میزدم حدود ۱۰ دیقه اینا بود،که تو تایپک قبلیم گفتم جریانشو، از یه طرف تدارک ناهارخوری میدیدم، یهو دیدم شوهرم صدام میکنه با کی حرف میزنی با کدوم پسر حرف میزنی، گوشیمو از دستم گرفت و همه دوستامو بلاک کرد،منم اول چیزی نگفتم بعد دیدم یه جوری رفتار میکنه انگار من چیکار کردم خیانت گردم یاچی دیگ نتونستم تحمل کنم ایندفعه گفتم گوشیمو بده مگه  چه کار بدی کردم  این رفتارا چیره برگشت بم گف برو گمشو ،منم گفتم خودت گمشو و متنفرم ازت و بحثمون شروع شدو قشنگ دل همو شکستیم، بم گف منو تو دیگ تموم شدیم تو بخاطر دوستت گفتی متنفرم ازت،منم گفتم بخاطر دوستم نه بخاطر رفتارات میگم، نه میزاری جایی برم نه میزاری کسی بیاد خونم،هفته ای یبار میبری خانوادمو ببینم، هروز میبری خونه مامانت چیزی نمیگم اینم دیگه لخریش بود ک بم گفتی با کدوم پسر حرف میزدی ،خلاصه دیگ تا صبح بحث کردیم ن خوابید نه گذاشت بخوابم تا صب بالا سرم فقط میرف اینور اونور، شما تو شرایط من بودین چیکار میکردین

الانم میخوام برم خونه بابام یه چند روز  حرفاش برام غیر قابل حضم بود دیگه  بنظرتون برم یان؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا کجا داری میری

سرسنگین باش ولی جایی نرو

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

نه نرو بشینید الان آروم شدید حرف بزنید هرچی دیشب شده تمام شده حیفه زندگی خودتونو خراب نکنید بخاطر دوستان یا خانواده هاتون و زندگی هامون بخاطر خیلی مسائل سخت هست سخت ترش نکنید برای هم

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

من بهت حق میدم که از حرفهای شوهرت ناراحت باشی

ولی دختر خوب اون موقع شب داری با دوستت حرف میزنی اونم دوستی که شوهرت ازش خوشش نمیاد

شاید دوست داشته کنارش باشی یا بهش توجه کنی

این جور تلفنا رو بذار وقتی همسرت خونه نیست

به نظر من تا وقتی قصد صددرصد برای جدایی نداری خونه رو ترک نکن مثلا میتونی به همسرت بگی حالم خوب نیس ...

نه قصدم جدایی نیس فقط میخوام یه چند روز نبینمش  😔

باردارم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد